Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Thursday, May 6, 2010

OFFER!! MURAH MURAH Bengkung Moden BerZIP!! Waist Trimmer 4 Step Shape Infrared - JOM Borong!!


Waist Trimmer with FIR

Produk Hebat untuk Kempiskan Perut/Rampingkan Pinggang dengan kesan sauna

OFFER!! MURAH MURAH Bengkung Moden BerZIP!! Waist Trimmer 4 Step Shape Infrared - JOM Borong!!













HARGA : RM48.00
Pos Laju : SM RM6, SS RM10

OFFER! OFFER!!
Waist Trimmer 1 Unit (Sehelai) :
RM35 sahaja!

Percuma Pos Laju Semenanjung

(Sabah/Sarawak +rm5)


Waist Trimmer 2 Unit :
RM50 sahaja!

PERCUMA Detox Gold 10pcs!
Percuma Pos Laju Semenanjung
(Sabah/Sarawak +rm5)

BEST OFFER THIS MONTH
1 Waist Trimmer

1 Losyen Langsing Halia Pala Srasee
(Serbaguna)
RM63 
RM55 SAHAJA!!
Percuma Pos Laju Semenanjung

(Sabah/Sarawak +rm5)


JOM BORONG!! LEBIH JIMAT!! UNTUNG LUMAYAN!!

- 5pcs RM100 (Rm20/pcs)
- 10pcs RM180 (RM18/pcs)
- 20pcs RM320 (RM16/pcs)
- 30pcs RM450 (RM15/pcs)
- 50pcs RM675 (RM13.50/pcs)
- 100pcs RM1200 (RM12/pcs)
PERCUMA POS SEMENANJUNG (S/S tambah sket lagi yeh)






My Review:

Dah macam-macam bengkung dan slimming pants saya cuba dan WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE ni la bengkung TERBAIK yang saya pernah cuba dan saya sangat-sangat sukakannya!!

NAk tahu kenapa?? Ini adalah kerana:
1 - kalau pakai, kita rasa panas - kesan sauna yg terhasil dari fabrik yg bertindak balas dgn kulit dan pergerakan / keaktifan kita membuatkan kita panas dan berpeluh-peluh macam bersauna! Ni la best! Panas ni lah yang membantu membakar lemak berlebihan sekitar pinggan dan perut kita.
2 - fabrik tahan lasak dan tak mudah koyak.
3 - tahan lama
4 - GUNA ZIP dan SENANG SANGAT nak pakai, tidak guna penyangkuk atau tali macam bengkung biasa ..ada 4 saiz zip yang kita boleh PILIH ikut saiz pinggang kita.
5 - sangat sesuai juga untuk ibu-ibu selepas bersalin (dalam pantang)
6 - pakai dengan krim langsing dan BERGERAK AKTIF (kemas rumah, bergerak cergas buat itu dan ini) atau bersenam kesannya lagi sangat-sangat menakjubkan!! Lagi-lagi kalau pakai dengan losyen HALIA PALA SRASEE atau Losyen SYIFA..Memang panas dan lencun 1 badan dan DIJAMIN rasa segar je lepas tu :)

Awal-awal pakai cuba la pakai dalam 15-20 minit. Kalau rasa ok, boleh pakai lebih lama. Awal-awal pakai kalau rasa gatal-gatal tu (sebab berpeluh), berhenti dulu pakai dan esok sambung pakai lagi..Kalau ok pakai lebih lama.. Kalau dah biasa pakai, semakin lama, kita akan rasa lebih selesa dah pinggang lebih ramping.

Kalian semua WAJIB CUBA produk ni dan bila dah cuba pasti nak guna lagi dan lagi...dah habis jangan lupa beli dari saya ye ;)

Produk Hebat untuk Kempiskan Perut/Rampingkan Pinggang dengan kesan sauna

1) Designed to burn excess fat for waistline reduction
2) Made of quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt
3) Helps retain body heat and increase perspiration as to create sauna effect
4) Feel the "Burning" effect when using this product
5) Four adjustable measurements from 56cm - 96cm
6) Suitable for both man and lady who dream for slim and firm waistline

Japan Nano Technology Far Infra Red Slimming Waist Belt Nano FIR Thermal Healthy Slimming Belt has great ventilation property to keep your waist dry and comfort all the time. It uses both the latest nano technology and the principle of FIR to achieve the aims of health care. The capability of FIR thermal energy can easily lead out by body temperature to maintain constant temperature to ameliorate waist's cold condition, improve blood circulation, advance metabolism, dissipate sore and aching waist, disperse blood stasis, diminish fat on waist, protect intestines and stomach, promote digestion, strengthen lumbar spinal support, relieve female's menstrual pains, and prevent chronic diseases cause by low blood circulation.

Especially suitable for infirm people and people who work under frigid environments.

Function: Shape and slim your waist in 4 step.

Not suitable for high blood pressure patient.


LAGI TENTANG WAIST TRIMMER:

- Terdapat dalam satu saiz sahaja tetapi terdapat 4 zip yang bole diubah suai mengikut saiz pinggang pengguna
- Hanya sesuai untuk saiz pinggang antara 56cm-96cm sahaja (lebih kurang saiz benkung biasa)
- Fabrik yang digunakan disulami dengan sinaran infrared. Infrared ini bertindak balas dengan lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi dan dpt hasilkan kesan yang hampir serta-merta (rampingkan pinggang)
- Untuk permulaan, sila guna zip yang muat dengan pinggang anda (jangan terus guna zip yang agak ketat). Selepas beberapa kali pakai, baru tukar ke level lain jika rasa selesa. Ini adalah untuk mengelakkan daripada zip mudah rosak jika terus menggunakan zip yang terlalu ketat.
- Untuk kesan terbaik, boleh digunakan dengan sebarang krim perlangsingan. Sapu krim perlangsingan pada perut anda. Setelah meresap sepenuhnya, baru pakai waist trimmer.


FAR INFRARED RAY (F.I.R)

Sinar Inframerah Jauh (Far Infrared Ray, F.I.R), ialah satu bentuk gelombang magnetik yang juga merupakan salah satu elemen cahaya matahari. Panjang gelombangnya (wavelength) adalah antara 4 hingga 400 mikrometer. Ia mengandungi tenaga yang sangat rendah yang tidak membahayakan manusia. Ia tidak tergolong dalam kategori sinar radioaktif.

Badan manusia sendiri adalah “organik”. Badan manusia sendiri merupakan satu sumber F.I.R dengan panjang gelombang kira-kira 9 mikrometer. Di antara semua elemen yang terdapat dalam cahaya matahari, F.I.R lah yang memberi kebolehan kepada sel untuk berfungsi. Di Jepun, F.I.R dikenali sebagai “ Cahaya Kehidupan”.

Ciri-ciri F.I.R:

1. Radiasi: Seperti sumber cahaya yang lain, F.I.R juga tidak memerlukan medium lain untuk memindahkan tenaga kepada sesuatu objek. Sebagai contoh, cahaya matahari dapat bergerak dalam jarak yang jauh ke bumi tanpa bantuan sebarang medium.

2. Penembusan: F.I.R boleh menembusi sedalam 4 hingga 10cm dari permukaan kulit kita dan mampu memanaskan badan dari dalam.

3. Penyerapan Secara Kolektif: Semua elemen terdiri daripada gabungan molekul dan molekul pula terdiri daripada cantuman atom-atom. Oleh itu, terdapat gelombang atau getaran tertentu di antara molekul-molekul ini. F.I.R mempunyai gelombangnya sendiri dan panjang gelombangnya adalah sama seperti “bio-molekul” yang lain yang menjadi unsur kepada benda hidup. Dengan cara ini, F.I.R dapat membantu badan untuk memiliki penyerapan secara kolektif, lalu memperbaiki tahap tenaga badan kita.


Fungsi F.I.R untuk Kesihatan:

1. Melancarkan Peredaran Darah:
F.I.R dapat menembusi kulit hingga sampai ke tisu “subcutaneous” di bawah kulit. Penembusan ini menghasilkan kesan haba yang mengembangkan saluran darah lalu melancarkan peredaran darah. Apabila peredaran darah lancar, badan kita secara fizikalnya akan lebih relaks dan kebanyakan penyakit dapat dihindarkan.

2. Meningkatkan Imuniti (Ketahanan badan).
Apabila fungsi sistem imun tidak normal, kemampuan badan untuk melawan bakteria dan virus menurun. Dengan bantuan F.I.R, kualiti sel sumsum tulang dan sel “thymus” akan meningkat, lalu fungsi keimunanan (pertahanan badan) akan bertambah baik.

3. Mengaktifkan Sel dan Menggalakkan Peningkatan Kandungan Oksigen.
Peratusan air di dalam badan kita adalah 70% malah menjangkau hingga 80% di dalam darah. Gema (resonance) yang dihasilkan oleh F.I.R mampu menjana molekul air, lalu meningkatkan kandungan oksigen secara tak langsung. Apabila sel-sel badan dipenuhi oksigen, minda kita akan menjadi tangkas. Selain itu, F.I.R juga akan mengaktifkan sel-sel, meningkatkan “vital energy” dan melambatkan penuaan.

4. Menggalakkan Metabolisme Sel
Disebabkan kesan haba daripada F.I.R, darah boleh beredar dengan lancar di dalam badan. Ini membolehkan dan sisa-sisa metabolik atau bahan kumuh dapat dibawa keluar dengan cepat dari badan. Oleh itu, kita dapat memastikan yang badan kita sentiasa berada dalam keadaan baik.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy