Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Monday, November 12, 2012

OFFER Losyen Halia Pala Serbaguna Srasee - Extra PANAS! Extra BERKESAN untuk SIHAT dan LANGSING!!



LOSYEN HALIA PALA SERBAGUNA
a.k.a minyak urut + krim langsing ;)
(Ginger + Nutmeg Multi Purpose Lotion)
 Extra PANAS! Extra BERKESAN untuk SIHAT dan LANGSING!!

120ml
Harga: RM28
Pos Laju: SM RM6, S/S RM10

OFFER!! OFFER!!

1 Losyen Halia Pala + 6 Botol Halia Pala Mint:
RM83 SAHAJA!!
PERCUMA Pos Laju SM!!
PERCUMA Navel Patch 2pcs!!
(S/S + RM5)   
 
  
DAFTAR KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
NOT111005505K - SRASEE

Dijamin berbeza dari yang sedia ada di pasaran * produk yang dipercayai ramai *
-          Kesan segera
-          Terhebat & terlaris
-          Terjual lebih 2000 tiub dalam tempoh tidak sampai 3 bulan dipasarkan
-          Jualan ulangan yang pasti !
-          Kesan panas yang lama, cepat panas, lambat hilang panas
-          Nak memandu jauh, sapu di belakang badan & kaki untuk kesegaran
-          Hadiahkan kepada ibu bapa....pemberian yang amat bermakna
-          ** terbukti membantu masalah kebas kaki  dan tangan
-          ** gout ? Sakit sendi ? Telah terbukti sebagai penawarnya !
-          Terbukti membantu masalah semput (asthma) dan lelah
-          Terbukti membantu mereka yang baru diserang 'strok' (untuk urutan)
-          Terbukti membantu pembentukan tubuh badan yang menarik

Losyen hebat serbaguna yang diformulasikan dari gabungan khasiat pati halia dan buah pala adalah sangat istimewa bagi tujuan mendapatkan bentuk tubuh yang diidamkan serta pelbagai guna. Ianya dirumus agar lebih panas ( extra panas ) supaya memberi kesan yang sangat hebat bagi tujuan sapuan luaran dan urutan.

Bagi tujuan mendapatkan bentuk tubuh yang diidamkan, lebih bagus kesannya apabila digunakan selepas mandi. Sapu dan buat urutan secara bulatan beberapa minit pada bahagian-bahagian badan yang bermasalah seperti perut, punggung, lengan dan peha sehingga meresap dan lakukan perbandingan sebelum dan selepas pengunaan.

Gandingan Ideal dan Mantop dengan Halia Pala Mint untuk Kesan yang MELETOPS! ;)

SAPUKAN PADA BADAN SEBELUM TIDUR, PASTI LENA  !


KEHEBATAN PRODUK

() tidak berminyak, tidak berketul dan cepat menyerap

() memberi kesan panas yang berpanjangan

() senang disapu kerana ia berbentuk losyen yang lembut

() menjimatkan kerana sedikit sahaja sudah boleh disapu rata
   ke bahagian yang sakit

() mampu memberi kelegaan serta merta

() amat sesuai bagi mendapatkan bentuk badan yang diidamkan
   dan menurunkan lebihan berat badan kerana ia  mampu
   memecahkan lemak tebal atau selulit dibawah kulit

() membuang toksin dalam badan melalui proses perkumuhan (  kencing dan berpeluh)         
 * sila minum banyak air kosong 1.8L atau lebih / hari.

() mampu menyegarkan badan yang letih dan lesu

() mengatasi kesan rekahan (stretch mark) pada kulit

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy