Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Monday, July 11, 2011

OFFER MURAH!! Losyen Indah Syifa..KRIM LANGSING++!! Pelbagai guna..PANAS dan MEMANG BEST!!


LOSYEN INDAH SYIFA

Botol Baru - 125ml
Botol lama

1 Botol = 125ml 
Harga : RM23
(Pos laju: RM6 Semenanjung. RM10 Sabah/Sarwak)

OFFER!! OFFER!!

SEBOTOL : RM29 SAHAJA!!
TERMASUK POS LAJU SM, (S/S RM33)
PERCUMA SLIMMING PATCH JUN GONG 1pcs

Fungsi dan Kelebihan :-

- MEMECAH KETULAN ANGIN
- MEMBAKAR LEMAK DALAM BADAN
- LUMPUH
- PATAH
- BISA-BISA SENDI
- SAKIT PINGGANG
- SAKIT LUTUT
- BENGKAK
- GHAUT
- KEBAS KAKI TANGAN
- TERKENA API
- AIR PANAS
- TUMIT PECAH
- SAKIT KEPALA (MIGRAIN)
- SELSEMA
- SEMBELIT
- IBU-IBU LEPAS BERSALIN
Bahan-bahan :-
Ekstrak herba,Selfemulsifying Wax, Glycerine,Calsmine Powder,
Minyak Putih, Minyak Tea Tree, Ekstrak Halia Bara,Minyak kayu Putih
Vitamin E dan Ekstrak sireh.

JOM BORONG!! Produk BERKUALITI TINGGI dan SANGAT LARIS!!

Harga belian borong:
10 btl dan keatas - 25%
20 btl dan keatas - 30%
30 btl dan keatas - 35%
(Harga belum termasuk caj pos laju)

(10 btl Pos lju SM RM14)

My Review:
Haa...losyen Syifa ni pun sgt best! hehe
4 perkataan yg sesuai untuk losyen ni = PANAS! WANGI! BEST!! BERKESAN!!
bau wangi, x macam krim langsing lain yg bau mcm minyak urut kadang2 tu.
bila pakai, xterus rasa panas..dah lame sket tu baru rasa panas..so..jgn sapu byk2 ye..
utk 1st time pakai, cuba sapu sket2 dlu n urut2..pas tu tgk kesannya camane..kalau dh lame xpanas gak, tu maksudnya sket sgt la tu..so leh sapu lg sket..
kalau byk sgt bubuh, cth kat perut kee..silap2 pijar lak rasa bila dh lame pakai..
silap2 pas mandi pun x ilang lg panas tu...serius!

tapi mmg best utk kecikkan perut ni..hihi..coz sesetenga krim tu, bkn panas pun..sejuk berangin je kan..mcm xberpeluh langsung..tapi syifa ni x..mmg berpeluh2 pas pakai..PANAS! WANGI! BEST!!

lagi best, losyen Syifa ni pelbagai guna..kalau ada sakit2 bdn, kaki, tangan, boleh sapu je..urut pelan2..insyaAllah, sakit beransur kurang..(jgn sapu byk sgt..pijoo nnt :P )

Pengalaman saya sendiri - hari tu sakit kat betis dah berhari2 dah..xtau sebab apa, setiap kali bgn tido je, jgn sekali-kali nk mengeliatkan kaki ni..sure jadik kejangnye kat betis..sakit dan x boleh bergerak langsung! kena tahan sekejap n lembut2 kan kaki xlame pastu baru ok :(
Pastu teringat losyen syifa ni..1 malam b4 tdo dh sapu n urut pelan2 kat betis yang mmg dah rasa sakit kalau dipicit2. Sok pagi bangun, kaki dah tak rasa kejang dah!! Dua kali je saya sapu dan lepas tu, sakit kat betis mmg beransur baik dan sekarang pulih sepenuhnya!!

So..sape yg tercarik2 krim langsing + minyak urut..ni adalah pilihan tepat..
Losyen Syifa pelbagai guna..MEMANG MENJIMATKAN dan BERKESAN!

LOSYEN MEMECAH LEMAK DAN KETULAN ANGIN..(TESTIMONI DARI FORUM SEBELAH)
sya dah guna. ok sesuai dengan saya.especially buang angin tu…sapu jer hmm lepas tu he he kalau untuk lelemak nie, kena rajin sapu,so far ok. bila sya sapu jer sya kerap ker toilet buang air kecilyang bestnya bila buang air besar tu, rasa macam mkn buah2an lawaaaaaaaaas ia sememang wangi. bukan bau serai wangi…tapi memang macam losyen …
sya dah guna 2 botol.
lupa pula nak bagi tahu,kalau rasa pening kepala sapu sikit kat kening kalau rasa sembelitsapu kat perut tu kalau rasa nak buang lemakrajin-rajin sapu kat perut or tpt yg nak buang lemak tu tapi hati2 sapu kat pehajgn terlebih nanti jadi kanggarooo hu hu panaaas woo
morning sume…me punya losyen dah dapat dah semalam…thanks ..ni nak bagi feedback lak..x sabau rasa.. malam tadi pakai losyen ni..memang wangi..baunye best, x ada bau minyak angin..yang lagi best memang kuar angin.. sebenarnya me ni jenis yang x senang nak kuar angin.. kalau diurut pun, org yang mengurut tu kuar angin.. rasa panas tapi x la pijar mcm sesetengah losyen 2..pas2 i noticed pakai losyen ni kulit jadi lembut…yang ni paling best..n seperti yang dikata..senang membuang..memang best sesuai dengan nama..multi purpose cream.. anyway thanks kak pohon sebab sudi share dengan we all..nak suruh mak try lak…mesti dia suka..
saya dah pakai losyen tu memang ok setakat ni…losyen ni memang panas.x bleh pakai byk2 nanti rasa pijar jer.hehehehe..tp memang best pakai losyen ni.saya punya husband pun pakai…pasal hr tu husband saya sakit2 kat area buku lali lps tu bila dah urut kat area situ dah ok.pastu bila saya pakai kat area perut yg byk lemak ni.nmpknya byk juga berkurngan skrg ni..hehehehe…ermm nampaknya lemak2 kat area perut dah peha dah nk mula nmapak kecik skit ..
ehee btol tu..lagi satu saye aritu gatal pi calit sket kat jerawat… esok dah kering wakakakkakaksbenarnye dok tingat terbaca kat sini pasal pening kepala boh sket kat kepala kan….tapi jerawat den nih wat sakit kepala… so bubuh jek ahahahhahha sesuke ati …
dapat td terus pakai……mmg betulla kak, angin x ingat nak kluar…. maunye satu badan saya sapu nie….tp kak…x der la pannas sangat losyen ni…just nice….thanks ye kak, kenalkan losyen ni…
huhuhu dah selamat menggunakannya mu mula memang x panas tp dah seharian tu wahduh hehehehehebest angin memang keluar thanks kak pohon and hubby hahahahahahaha
kebetulan hari ni half day . apa lagi… sebelum sampai opis… belasah dulu pakai kat mana yg patut… mula2 pakai best sejuk2 gitu… macam losyen pati halia tu… pastu dalam kete nak gi keje.. panas ler sebab kete berjemur kat tengah panas.. kat dalam tu apa lagi.. panas giler… mak oii… sampai ofis berpeluh2… hausss…. dah siap standby air 1 botol lam opis nih..
semlm try lah losyen ni kat jerawat atas dahi ni skit,sebelum tido lps tu pg td bangun mandi cuci muka tgk jerawat tu dah kering.alhamdulillah dah xde.bestlah losyen ni.tp jgn sapu byk2 kat muka area jerawat tu nanti panas pulak.skit2 jer.lps tu dah dekat seminggu pakai losyen ni kat area perut dah nampak area perut ni dah kempis.saya pakai losyen ni sapu kat perut selepas mandi.sapu juga kat area peha nmpk nya semakin berkesan lah..hehehehehe.tak tipu tau ni betul2 kejadian…
best kan bulat ahaa lah yg kat jerawat tuh jgn sapu banyak2tulip aritu pun lepas sapu2 kat perut… kat tangan masih lagi ada rasa2 losen tuh baru calit kat jerawat tuh… takde lah efek panas kih3x tak beranilah i nak boh kat jerawat setepek gitu… panas looo kui3x
nhk76 baru je lepas sapu losyen syifa ni . (brg baru dpt tadi)…fuhh…angin kuar berdesup2..pantas sungguh efek dia. Losyen nie mmg totally tak sama cam losyen biosireh, pati halia tu. Baunya wangi mmg tak berbau minyak angin langsung macam losyen badan . Memula sejuk je lepas tu ni ku dah rasakan kepijarannya dah….. Bulat81 sbb kau dah guna lamakan……sebotol tu agak2 berapa lama leh tahan……
barang dah sampai, dah guna dah sapu dah kuar angin…sampai hubbyku naik hangiiinnnnn zai pujuk2 dier, sapu gak kat perut dia,bagi dia pun kuar hangin gaakkk,,, so hubbyku pu hepi gak tq kanda sudi share ngan zai, produk syifa nie…
smlm g dptkn produk syifa ni….balik umah terus sapu….tgh malam 2 kali bgn g toilet buang air kecil….ptg ni lps mandi sapu plak…..berangin jaa rasa…..
arini masuk ari kedua pakai…..panas aaa jugak plus berangin….sapu lps mandi …..sapu b4 mkn….lps mkn bleh rasa lagi panas tu….so far rasanya better than ……
Mmg losyen ni better than losyen PH….nhk sapu tiap kali lepas mandi and b4 tido kat lengan, perut n peha.Memula sejuk sampai gigil2…tapi lepas tu panasnya..emm hingga berpeluh2.Tapi bagi nhk lah panasnya mmg lama sangat sehari semalam pun masih terasa, hingga jari jemari pun naik pijar….lagi satu mmg melegakan sembelit juga…so far dah dapat rasa lengan yg gelebeh ada perubahan.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 27sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Awet Muda Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch Gluta 20000mg Super Whitening GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Ratu Dara K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Metal Fortis Milky G Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist miracle mask Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita Persoalan Premium Diet Plus Fibre Primadona Breast UP Produk Awet Muda Produk Collagen Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita Produk Kosmetik Produk Payudara Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Ramping Balm Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC RED POMEGRANATE Whitening Lotion Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy