Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Monday, March 4, 2013

OFFER MURAH BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE! MENGURANGKAN Berat Badan Dengan BERKESAN dan SELAMAT!! KESAN DIJAMIN!!!


BIOPHYTO MAMPU MENGURUSKAN BADAN ANDA.

Syarikat MNK SUPPLIES telah berjaya mengeluarkan produk sulungnya beberapa bulan yang lalu.
   Biophyto Ginger Plus Capsule






1 Botol 80 Biji 
Harga: RM35

SM: RM40 SAHAJA TERMASUK POS LAJU.
SS: RM45 SAHAJA TERMASUK POS LAJU.


Beli 2 PERCUMA 1!

3 BOTOL = RM105  
RM69 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU SM!!
PERCUMA Gold Detox Foot Patch 10pcs!!(Sabah / Sarawak + RM5)



MUDAH DAN BERKESAN !!!




































Produk ini dihasilkan menggunakan Teknologi Nano yang berasaskan 100 % herba dan uniknya dihasilkan dari gabungan  6 herba terpilih iaitu:-
-          FOLIUM MURRAYA PANICULATA (Kemuning Kuning)
-          FOLIUM MORINDA (Buah Mengkudu)
-          FRUCTUS GARCINIA CAMBOGIA
-          ZINGIBER OFFICINALE RHIZOME (Halia)
-          RADIX ACALYPHA INDICA (Kucing Galak)
-          CENTELLA ASIATICA FOLIUM (Pegaga)

Gabungan 6 herba ini mampu mengatasi semua masalah seperti :-

  • - mengurangkan berat badan
  • - mengurangkan kadar kolestrol 
  • - menghalang pembentukkan lemak
  • - menambahkan tenaga
  • - meredakan tekanan darah tinggi
  • - melegakan sembelit dan perut kembung
  • - menguatkan system imunisasi
  • - mengandungi ‘XERONINE’ yang menggalakkan pertumbuhan tisu 
  •   melambatkan penuaan
  • - mencerdaskan minda
  • - mencantikkan kulit 
TESTIMONI:

Lihat testimoni LENGKAP >>DI SINI<<

Testimoni 1:

Testimoni 2:
Testimoni 3:

 Testimoni 4:











                                 CTH PAMPLET.





                             
Apakah KEBAIKAN dan FUNGSI KANDUNGAN JENIS2 HERBA kami itu :-
-FOLIUM MURRAYA PANICULATA (Kemuning Kuning)
              KEMUNING adalah tumbuh liar di semak belukar, tepi hutan, atau bisa juga ditanam sebagai tanaman hias dalam pot dan tanaman pagar. Kemuning dapat ditemukan sampai ketinggian +/- 400 m dpl.
Yang biasa di tanam untuk memagari pekarangan, biasanya jenis yang berdaun kecil dan lebat. Semak atau pohon kecil, bercabang banyak, tinggi 3-8 m, batangnya keras, beralur, tidak berduri. Daun majemuk, bersirip ganjil dengan anak daun 3-9, letak berseling. Helaian anak daun bertngkai, bentuk bulat telur sungsang atau jorong, ujung dan pangkal runcing, tepi rata atau agak beringgit, panjang 2-7 cm, lebar 1-3 cm, permukaan licin, mengilap, warnanya hijau, bila diremas tidak berbau.
              Kemuning bersifat pedas, pahit, hangat, memiliki khasiat seperti:-
              pemati rasa,
              penenang,
              penghilang radang,
              rematik,
              tiroid,
              bengkak,
              pelancar peredaran darah,
              dan penghalus kulit.
-FOLIUM MORINDA (Buah Mengkudu)
              Buah mengkudu juga dikenali sebagai buah Noni di Kepulauan Hawaii. Buah mengkudu yang kulitnya berkedut-kedut dan  kebiasaannya terdapat di tepi-tepi belukar itu menyimpan 1001 rahsia yg amat bermakna untuk sekalian manusia. Malahan ia juga telah dicatat dalam manuskrip purba sebagai1 bahan utama dalam ramuan perubatan sejak 2000 tahun lalu.
Seluruh bahagian pokok mengkudu ini mempunyai khasiat dan kelebihannya yang tersendiri bermula daripada akar, daun dan buah. Daun buah mengkudu boleh dijadikan ulam. Buahnya pula diproses  untuk dijadikan jus dan boleh dimakan bersama kuah rojak.
Banyak kelebihan buah mengkudu dari segi kesihatan, antaranya ialah:
merawat kanser,
meredakan tekanan darah tinggi,
merawat kencing manis,
asma,
meredakan stress,
senggugut,
awet muda
dan macam-macam.
Buah mengkudu ini juga dipercayai mengandungi lebih banyak enzim proxeranin jika dibandingkan dengan nenas. Enzim ini amat penting untuk tubuh manusia khususnya untuk memelihara ketahanan tubuh badan dan sumber terbaik pembentukan protein dalam badan manusia. Disebabkan banyak kelebihan buah mengkudu ini maka tak hairanlah ia digelar sebagai ratu tumbuhan.
-FRUCTUS GARCINIA CAMBOGIA
Dalam bahasa saintifiknya Garcinia Cambogia adalah sejenis tumbuhan tropika yang banyak manfaatnya. HCA, ekstrak bio-tersedia Garcinia Cambogia didapati selamat untuk kegunaan manusia. Kajian ini dijalankan untuk mengetahui kesan HCA pada berat badan dan perut profil ekspresi gen lemak tikus Sprague-Dawley. Kajian telah membuat kesimpulan bahawa HCA didapati berkesan untuk menyekat pertambahan berat badan badan pada tikus. Walau bagaimanapun, tahap plasma leptin tidak terjejas dan tahap leptin lemak dalam perut diturunkan.
              Satu lagi kajian mendapati Garcinia boleh menrencatkan karbohidrat dan ini secara tidak langsung membantu menurunkan berat badan.
-ZINGIBER OFFICINALE RHIZOME (Halia)
              Halia digunakan sebagai rempah, bahan perisa, makanan dan juga ubatan.
              Terdapat Ayat Al-Quran yang menyatakan bahawa minuman yang dicampurkan dengan halia dan diberikan kepada kita di dalam syurga. Firman Allah (Q:76:17, Surah Al Insan) Maksudnya: “Dan mereka dalam syurga itu diberi minum sejenis minuman yang dicampurkannya dari halia(zanjabil)”.
              Hal ini membuktikan bahawa halia mempunyai khasiat kepada manusia sama ada sebagai sumber makanan ,minuman mahupun perubatan.
              Halia di gunakan sebagai ubatan bagi merawat kembung serta sakit                                 perut
              Membantu penghadaman makanan
              Mengeluarkan angin dalam usus
              Menghilangkan bau mulut.
              Halia juga sangat mujarab untuk mengelak masalah sering lupa.
.              Membuang angin dan lemak dalam badan
              Mengurangkan berat badan
              Menurunkan kadar kolestrol dalam badan
              Membersihkan usus dari toksin dan bakteria
              Melancarkan peredaran darah
              Menurunkan tekanan darah tinggi
              Melegakan sembelit
-RADIX ACALYPHA INDICA (Kucing Galak)             
              Kucing Galak merupakan satu lagi tanaman herba yang berkhasiat. Malah akarnya dikatakan boleh dihidu oleh kucing walaupun dari jauh.
              Menurut Dr. Mohd Said Saad(Ketua Pusat Sumber Genetik Tumbuhan, Institut Biosains UPM), khasiat pokok kucing galak ini terletak pada bahagian akar dan daun.
              Anda boleh menggunakan salah satu daripadanya untuk mengubati penyakit kulit, merawat ulser mulut, dan menambahkan kekuatan badan.
-CENTELLA ASIATICA FOLIUM (Pegaga)
Pegaga berasal dari kawasan Asia iaitu India, Sri Lanka dan Madagascar dan juga Afrika Timur.
Bagi kaum Melayu ia dimakan secara segar sebagai ulam dan juga sering dijadikan kerabu dengan campuran dengan daun herba lain.
Bagi kaum Cina pegaga dijadikan minuman penyejuk badan manakala untuk kaum India digunakan sebagai tonik kecerdasan minda.
Masyarakat India juga menjadikan pegaga sebagai sumber perubatan untuk penawar racun, anti kanser,,ubat cirit birit dan dijadikan tonik mengubati penyakit kulit dan saraf.
Sejarah perubatan Ayur Veda menunjukkan pegaga sebagai sumber paling baik dan menyegarkan untuk sel-sel otak dan otot manusia.Istimewanya tumbuhan menghijau ini turut dijadikan penawar dalam menurunkan tekanan darah, melawaskan kencing, penyembuhan luka, ulser, masalah kulit dan penawar alahan.
Tumbuhan ini kaya dengan pelbagai zat makanan seperti protein, gentian, zat besi dan vitamin A dan C.
Dalam bidang kecantikan khasiat daun pegaga terbukti mampu menjadi bahan tambahan kepada anti selulit dan anti kedutan untuk mata, muka dan menambah ketegangan kulit dan akhirnya membentuk kulit baru.
Pegaga telah diiktiraf oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia ( WHO ) sebagai herba yang menjana kecerdasan berfikir terutama di kalangan kanak-kanak. WHO memperakui bahawa pegaga kaya dengan pelbagai ramuan ubatan. Herba ini amat mujarab dan akan memperbaiki fungsi minda seperti meningkatkan daya ingatan dan penumpuan fikiran. Dr. Robert D. Willix Jr. dalam bukunya Health and Longevity Newsletter menggelar sebagai “herba ajaib” kerana ia dapat membantu peredaran darah serta meningkatkan kesihatan kulit.
Pegaga bermanfaat untuk mengawal penyakit-penyakit berikut :
              →Pembengkakan Hati
              →Demam Campak
              →Sakit Tekak
              →Batuk Kering
              →Asma
              Brokitis
              Radang
              Mata Merah
              →Keputihan
              →Tekanan Darah Tinggi
              →Sakit Perut
              →Disentri
              →Cacing
              →Buasir
              Batuk berdarah
              Infeksi Saluran Kencing (kencing kotor).
Di samping itu, pegaga juga memberi kesan kepada beberapa peringkat pembentukan tisu seperti menghilangkan parut, membina kolagen, merangsang pembentukan rambut dan kuku.
Produk ini dikilangkan mengikut piawaian yang sah melalui beberapa prosedur. Produk ini dihasilkan di kilang yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Process) dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.
Produk ini disahkan bebas dari kala racun berjadual seperti SIBUTRAMINE. Produk ini sesuai dan selamat digunakan oleh setiap individu dan sesuai untuk semua peringkat umurKandungan Xeronine yang tinggi melambatkan proses penuaan bagi kulit setiap individu
C’Heart Total Care juga menawarkan harga yang berpatutan dan mampu dimiliki oleh setiap individu dari semua golongan.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy