Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Saturday, December 12, 2009

OFFER MURAH MURAH!! PROMOSI FOOT PATCH (Detox & Slimming) - Mudah & BErkesan!!


PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH

(Kandungan Herba : lebih kepada slimming (untuk kurangkan berat badan) + sedikit detox)

Stok ada..mai la order ;-)

HARGA : RM3/pcs

(pos laju : Semenanjung RM5, Sabah/Srwk RM8 - bergantung pada berat)

OFFER OFFER!!

KLIK DI SINI Untuk OFFER TERKINI


EB PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH (BERKOTAK)
(Jenama EB)

Ada Kelulusan KKM
Telah didaftarkan di bawah
biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan.
No. BPFK: NOT100101008K
Tarikh luputnya ialah pada tahun 2012


Harga Biasa : RM65.00/kotak
Pos laju Semenanjung: Min. RM5
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8

BEST OFFER THIS MONTH !!


1 Kotak (20pcs) = RM39.00 sahaja!

5 Kotak ke atas = RM34/kotak
(RM1.70/pcs)

10 Kotak ke atas = RM29/kotak
(RM1.50/pcs)

20 Kotak ke atas:
RM23/kotak!


(Harga belum termasuk bayaran pos)


Bahan utama Slimmimg Foot Patch :
- Bamboo vinegar
- Wood vinegar
- Chitin & chitosan
- Toormaline
- Vitamin c
- Minus ion powder
- Black haw,
- Folium sennae
- Rheum officinate baill
- Magnolia officinalis
- Sodium sulfate
- Coptis chinensis
- Dextrin

** Sila minum banyak air semasa menggunakan slimming patch ini. Sesetengah pengguna mungkin akan rasa lebih lapar atau dahaga lebih dari biasa. Apa yang perlu anda lakukan ialah minum banyak air kosong atau mkn buah, bukan makan mknan berat seperti nasi, mee, roti dll (kabohidrat)..kerana ini hanya akan menyebabkan proses perlangsingan anda tidak berjaya.


-----------------------------------------------

Detox Foot Patch - Pelekat/Koyok Kaki Buang Toksin

= Detox OEM Korean Biasa.
Di buat di kilang yang juga mengeluarkan jenama-jenama foot patch yang lain.
ORI SUDAH TENTU!

( Stok ada..Boleh order ye..lai lai :D)

Loose Item, tanpa kotak:

Herba berwarna oren. Selepas digunakan, pad herba berwarna coklat setelah bertindak balas dengan peluh.

Harga Biasa : RM2.50/pcs
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran
Kos Pos Ekspres : RM3.5 (utk 1 - 10 pcs)
Bayaran Pos laju : Min. RM5 (Semenanjung),
Min. RM8 (Sabah/Sarawak) - Bergantung pada berat.


OFFER! OFFER!!

KLIK DI SINI Untuk OFFER TERKINI

-------------------------------------------

Brand 'JUN GONG' Detox Foot Patch
White Pads

( Stok ada..Boleh order ye..lai lai :D)

Loose Item, tanpa kotak:


Detox Jun Gong - herba warna kelabu dan selepas digunakan pad herbanya berwarna hitam.

Harga Biasa : RM2.70/pcs

Pos laju Semenanjung: Min. RM5,
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8


BEST OFFER THIS MONTH !!


KLIK DI SINI Untuk OFFER TERKINI

-------------------------------------------

Detox Foot Patch
Silver Pad in Silver Pack - Tanpa Kotak


Kuantiti : 10pcs/pack
Sangat sesuai untuk disimpan lebih lama.

Harga Biasa : RM28/pack
Pos laju Semenanjung: Min. RM5,
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8


BEST OFFER THIS MONTH!!

---------------------------------------------
Detox Foot Patch - EB - Berkotak :

Ada Kelulusan KKM
Telah didaftarkan di bawah
biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan.
No. BPFK: NOT100101008K
Tarikh luputnya ialah pada tahun 2012

Kuantiti = 20pcs/box



Harga Biasa : RM60.00/kotak = RM3/pcs
Pos laju Semenanjung: Min. RM5
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8

BEST OFFER THIS MONTH !!


1 Kotak (20pcs) = RM35.00 sahaja!

5 Kotak ke atas = RM30/kotak
(RM1.50/pcs)

10 Kotak ke atas = RM24/kotak
(RM1.20/pcs)

20 Kotak ke atas:
RM20/kotak!


(Harga belum termasuk bayaran pos)



Tahukah anda kandungan toksin yang merbahaya di badan anda sekarang?

Tahukah anda dengan pencemaran, permakanan dan cara hidup anda sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat di dalam badan anda.

Apabila toksin-toksin ini meresap ke dalam saluran darah anda, ianya akan mula menganggu keseluruhan sistem tubuh badan anda. Maka, mulalah anda akan mengalami gejala-gejala seperti berikut :-

> Sering letih & lesu
> Selera makan yang tidak menentu
> Rasa lenguh-lenguh sendi dan badan
> Mula kerap sakit kepala & migrain
> Masalah sistem pencernaan – sembelit, kembung perut
> Masalah kulit – jerawat, eczema

> Insomnia (masalah sukar tidur), Mata gelap
> Selulit, Kenaikan berat badan, tanda-tanda penuaan awal

> Mudah berasa penat dan kurang stamina
> Kurang daya tumpuan, sentiasa rasa cemas

> Sistem imun menjadi lemah - mudah dihinggapi penyakit
> Nafas dan mulut berbau busuk

> dan pelbagai lagi gejala-gejala kurang sihat akan dirasai..

Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa tapak kaki, adalah merupakan tempat terkumpulnya semua saraf yang mengawal organ-organ di dalam tubuh. Disebabkan itu, di dalam seni perubatan akupuntur, rawatan terhadap organ-organ di dalam tubuh badan boleh dilakukan dengan hanya mengurut atau meletakkan jarum perubatan di bahagian tapak kaki.

Tahukah anda koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.



Cara menggunakan Foot Patch:



1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Pakai 5 hingga 8 jam
semasa tidur.
5) Disarankan pakai 5 hari dan rehat 2 hari, dan seterusnya hingga 1 bulan. Proses detox elok kita buat 3-6 bulan sekali bergantung pada gaya hidup masing-masing.

Semua orang dewasa boleh menggunakan Detox Foot Patch ni kecuali wanita hamil dan menyusukan anak.

Detox Patch ini sangat sesuai untuk digunakan sebelum membuat sebarang rawatan kecantikan, perlansingan @ kesihatan. Dengan membuat proses detox, nutrient yang terdapat dalam produk yang nak diamalkan, akan lebih mudah diserap oleh tubuh, seterusnya rawatan yang dilakukan akan LEBIH berkesan.


Dengan menggunakan Detox Foot Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk dimakan dan hasilnya:

- Badan menjadi
lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh membantu mengurangkan berat badan
- kulit wajah menjadi lebih segar
- Mengurangkan bau kaki

Anda akan merasai kesannya. Tubuh anda akan terasa lebih ringan, sakit-sakit sendi beransur hilang, tiada lagi angin dalam badan serta kembung di perut, proses membuang air besar juga terasa lebih lancar. Nafas & mulut anda tidak lagi berbau busuk, kulit wajah anda kelihatan semakin segar dan tidur malam anda juga terasa lebih lena.

Bahan - bahan :

- Wood Vinegar
- Bamboo Vinegar
- Chitin and Chitsan
- Tourmaline
- Vitamin C
- Vegetable Fiber
- Minus Ion Powder
- Dextrin

Beza antara yang berkotak dengan yang tanpa kotak:

Yang berkotak Detox EB - Ada jenama sendiri, berkotak, sudah ada kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia), sangat sesuai untuk disimpan lebih lama, atau untuk berniaga di kedai-kedai secara offline.

Tanpa Kotak = loose item - terus dari kilang, tanpa jenama, tanpa kotak n belum ada kelulusan KKM.

Dari segi fungsi dan keberkesanannya adalah sama :)


1 comments:

kerry on July 9, 2010 at 3:37 AM said...

tq,kak!..dah dpat untung..hehe..;p,alhamduliilah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy