Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Friday, December 21, 2012

OFFER MURAH Krim SUSU BERAS - RAHSIA GEBU Kulit Wanita Thailand!! SELAMAT dan BERKESAN!! SEKALI Guna TERUS JATUH CINTA!!


PRODUK SUSU BERAS - MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!



Krim Susu Beras Thailand AAA

Harga : RM30
Pos Laju : SM RM6, SS RM10

OFFER!! OFFER!!


1 Bekas : RM29 SAHAJA!!
PERCUMA Sabun Susu Beras Biasa 1 Bar
Percuma Pos Laju SM, SS+RM5

My Review: Memang bagus pakai krim ni. Lepas cuci muka dengan sabun susu beras, kulit sy rasa tegang n kering sket. Bila pakai krim ni, muka kembali lembab dan selesa. Bila dah lame2 pakai (dlm 1bln++) kulit makin licin dan parut juga semakin pudar.. Best tau! harga pun murah..mai la beli ;)

JOm baca info produk :

Krim Susu Beras Thailand AAA adalah cream yang dibuat dari ekstrak Beras Susu Thailand asli dari k-brother dengan kualiti AAA+ dengan bahan semulajadi untuk memberi kesegaran pada wajah. Krim ini diformulakan menggunakan Susu Beras dapat berfungsi sebagai pelembab dan juga krim siang. Juga boleh digunakan sebagai make up foundation.

Kandungan :

Rice Milk Extract, Olive Oil, Vitamin B3, Vitamin E

Khasiat :

* Memberi oksigen kepada kulit wajah
* Membuang sel-sel kulit mati
* Menaikkan aura seri wajah secara semula jadi.
* Menjadikan kulit cerah dan gebu, halus dan tegang tanpa pengelupasan.
* Menghilangkan jerawat & jeragat
* Menghilangkan parut jerawat
* Menghilangkan kedutan, whitehead & blackhead
* Menanggalkan bekas make-up pada kulit muka.
* Menghilangkan kesan hitam pada bawah mata, ketiak, celah-celah paha dan siku.
* Sesuai digunakan untuk orang yang mengalami masalah kulit mati dan resdung.
* Mampu memberi kesan kesegaran sepanjang hari serta badan tidak melekit walaupun berpeluh.
* Boleh mengatasi bau badan

Cara Penggunaan :

Gunakan selepas mandi (sapukan ke muka selepas dicuci dgn sabun susu beras bagi kesan yg maksimum)
Tahan selama 1 bulan untuk penggunaan sekali sehari


Krim Malam Susu Beras

Harga : RM10
Pos Laju : SM RM6, SS RM10

OFFER!! OFFER!! 

1 unit RM19 RM13 SAHAJA!!
1 DOZEN (12 Unit) RM90  RM65 SAHAJA!!
(Harga percuma pos laju SM, SS +RM5)

My Review:
Best3! Pertama kali pakai dah JATUH CINTA!! Lepas pakai, muka serta-merta kelihatan CERAH SEMULA JADI. Takde kesan capuk2 ke. Memang sgt2 puas hati! Lebih-lebih lagi harganya SANGAT MURAH! Sesuai dipakai waktu malam lepas cuci muka / lepas mandi. ^^

Jom baca info krim susu beras ni :

Krim susu beras dihasilkan dengan penuh teliti tanpa bahan kimia. Dirumus dariphada 100% bahan-bahan semulajadi terdiri daripada susu, beras dan vitamin E. Sesuai 

digunakan siang (kawasan teduh) dan malam, lelaki dan wanita.
Khasiat Krim Malam Susu Beras
1) Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.

2) Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.

3) Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam/putih serta parut bekas jerawat.

4) Merawat masalah warna kulit tidak sekata.

5) Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.

6) Menghilangkan kedutan halus di muka.

7) Boleh digunakan sebagai alas make up.



Cara Penggunaan:
Gunakan setiap kali selepas mandi atau selepas mencuci muka. Ambil sedikit dan sapu rata ke seluruh wajah. Lebih berkesan sekiranya di gunakan selepas mencuci muka dengan SABUN SUSU BERAS


 Krim Siang Susu Beras 
(Foundation SPF40)
Harga : RM12
Pos Laju : SM RM6, SS RM10

   OFFER!! OFFER!! 

1 unit RM20 RM14 SAHAJA!!
1 DOZEN (12 Unit) RM100  RM75 SAHAJA!!
(Harga percuma pos laju SM, SS + RM5)

Krim siang ini diformulakan menggunakan Susu Beras.
Bertindak sebagai pelembab dan juga krim siang.
Juga boleh digunakan sebagai make up foundation.

1. Menjadikan kulit lebih cerah, halus dan tegang dan tanpa pengelupasan.
2. Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan sel-sel kulit mati.
3. Sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah resdung.
4. Sebagai anti penuaan.
5. Sebagai alas mekap.

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan krim susu beras setiap hari di muka dan leher pada waktu siang. Untuk mendapatkan kesan yang lebih baik, cuci muka terlebih dahulu dgn SABUN SUSU BERAS


 Set Susu Beras 4 In 1
DIJAMIN SEKALI Guna TERUS JATUH CINTA!!


 OFFER!! OFFER!!

1 SET SM RM35 RM30 SAHAJA!! 
S/S RM40 RM35 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU!!


1- atas : sbn susu beras biasa - pakai 2@3 kali sehari
2 - tutup color gold : krim siang = krim uv = foundation SPF 40 - pakai wktu siang lepas cuci muka dgn sbn susu beras. Tekstur sgt2 ringan dan halus..mmg best! Dengan sekali sapuan, wajah cerah berseri semula jadi, TAK BERMINYAK, TAK BERCAPUK dan RATA dgn SGT MUDAH! dah mcm pakai bedak! jd taknak pakai bedak pun xpe..
Boleh juga pakai krim kunyit sblm pakai krim siang utk bertindak seperti pelembab.
3 - tutup putih : krim malam - pakai wktu mlm lepas cuci muka dgn sbn susu beras. Menghasilkan kesan cerah semula jadi, TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4 - tutup merah : krim kunyit PERLU pakai nipis kat muka sebelum tdo mlm. Bertindak sebagai pelembab, merawat jerawat dan parut. Menjadikan kulit SANGAT lembut, licin, cerah dan sekata. Boleh juga pakai krim kunyit sebelum pakai krim mlm atau krim siang ;)


Sangat bagus digabungkan dengan sabun susu beras untuk KESAN TERBAIK!!
KLIK DI SINI!!

4 comments:

Unknown on May 1, 2016 at 7:14 AM said...
This comment has been removed by the author.
AfiqaMdzln on May 2, 2016 at 6:24 AM said...

Kalau saya nak order mcm mana ye? Share your number pls ☺

Thahira Bt Mohamed Ali on October 21, 2016 at 10:05 AM said...

can u pls share ur no,I nak order,,

Thahira Bt Mohamed Ali on October 21, 2016 at 10:33 AM said...

no telipon pls..ada watsapp I teringin nak order, ini original kan? ,

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy