Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Tuesday, May 1, 2012

Jom BORONG!! OFFER MURAH Sabun GLUTATHIONE Kojic Acid! TERBUKTI SELAMAT dan BERKESAN MENCERAH dan MERAWAT Kulit Bermasalah!!


Sabun GLUTATHIONE + Kojic Acid

Berat: 130g
Harga : RM45,
Pos laju : SM RM6, SS RM9

OFFER!! OFFER!!

1 Bar : RM35 SAHAJA!!
PERCUMA Detox Foot Patch Korean OEM 4pcs!!
PERCUMA POS LAJU Semenanjung!
(Sabah / Srwk + RM5)

3 Bar : RM90 SAHAJA!!
PERCUMA Detox Foot Patch Korean OEM 12pcs!!
PERCUMA POS LAJU Semenanjung!
(Sabah / Srwk + RM5)

SUPER BEST OFFER!! SURE ORI!! MAI BELI! ;)

JOM TRY 1/4 Bar dengan hanya RM5!!**
** Ada syarat-syaratnya :-P. Sila baca artikel ini hingga habis untuk tahu syarat-syaratnya ye :)

JOm Borong!!

5 Bar = RM130 SAHAJA!!
10 Bar ++ = Setiap Bar RM23 SAHAJA!!
30 Bar++ = Setiap Bar RM21 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU SM!
SS + minimum rm6++(xde free detox ye, free detox utk belian dgn hrga runcit sahaja(1-3bar)

Bosan dengan produk jenama yang mahal tetapi kesannya tidak seberapa?
Inginkan kesan yang pantas dan selamat?
Kesan seawal 5-7 hari SAHAJA!!

Mencerahkan kulit tanpa kesan pengelupasan!

Kelulusan antarabangsa BFAD (Bureu of Food and Drugs)
Biro Dadah Dan Ubat Antarabangsa
RDII-MM-CT-0492
JADI JANGAN RAGU2 UNTUK MENGGUNAKANNYA OK

My Review:
Haa..saya memang pakai sabun GLUTATHIONE Kojic Acid ni. Memang best!! x tipu punya! Memang nampak perbezaan sebelum dan selapas pakai. Kesan pencerahan sy alami seawal 5 hari!! Serius!
Awal-awal pakai mmg ade pedih2 sket muka n lepas cuci muka tu mcm tegang je rasa..Tapi lepas 4/5 hari pakai/guna dah ok dah..hee..xde pedih2 lagi n xde la rase tegang sgt tu. Kulit muka pun x kering n x berminyak. Kiranya yg sedang2 sesuai la gitew :P. Kulit muka mmg rasa sgt2 lembut! haha (bkn stakat syok sendiri, tp mmg kenyataan :P :P)
Pelembab muka? kalau pakai lg elok, tp kalau x pakai pun xde hal hee..tp sy biasa kalau nk tdo n nk kluar umh je pakai. Saya guna pelembab Miracle Extra Moist. Memang best. Kalau time keje (kat SOHO aka umah :P) sy lebih suka pakai miracle mask, coz time ni la nk R & R kan muka ni selain waktu tdo :)

Lihat saja perubahan yang saya alami hanya dalam 11 hari! PERCAYA LAH! Gambar di atas gamba ori tanpa make up tau..cuma pakai pelembab bibir je sket hee :P . n xde edit apa2 pun selain tmbah text sahaja. :) Jom la try! SURE TERUJA!! hehe

Jom kita tgk apa bahan-bahan dalam sabun ni :-

GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada radikal bebas dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau sebarang bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : kesan pencerahan, anti penuaan and penghalang UVB/ UVC.

KOJIC ACID
Kojic acid lebih berkesan daripada ejen pencerahan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan kesan berbahaya seperti hidroquinon. Ia adalah ekstrak semula jadi yang mencerahkan cela-cela dan parut.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, bersinar dan kulit sekata tanpa sebarang masalah kulit dari sehari ke sehari. Formula unik ni akan membuatkan pencerahan kulit lebih cepat di samping merawat dah menghilangkan jerawat, parut jerawat dan cela-cela di wajah dan di badan.

Kebaikan:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

Lagi info GLUTATHIONE Kojic Acid Soap:
  • Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit berminyak.
  • Dermatologist test.
  • Sangat berkesan untuk kesan pencerahan seluruh di badan.
  • Boleh digunakan di badan dan muka.
  • Cukup cuci muka menggunakan sabun ini 2-3 kali sehari bagi muka berminyak. 1-2 kali sehari bagi kulit normal-kering.
  • Sentiasa menggunakan sunblock untuk kesan yang cepat dan menghalang panahan cahaya matahari.
  • Sabun tahan 1-2 bulan bergantung kekerapan guna. Jika digunakan untuk muka sahaja, tahan sehingga 3-4 bulan! Memang sangat jimat!! :D
  • Bagi kulit berminyak gosok secara lembut di wajah dan biarkan selama 1-2 minit, bagi kulit normal-kering cuci dan biarkan di wajah selama tidak lebih1minit.
  • Sabun ini mudah serap air. Jadi elok sangat2 la potong kecil-kecil, guna 1 dan asingkan yang lain untuk lebih jimat.

JOm try sample Sabun GLUTATHIONE Kojic Acid 1/4 Bar dengan pelaburan hanya RM5!! Termurah di pasaran! Berikut adalah syarat-syaratnya:
1. Anda perlu beli dulu 1/4 bar dengan harga RM20 (termasuk pos laju SM, SS + RM5) - boleh tahan hingga +-1 bln jika guna utk muka sahaja!
2. Email testimoni GAMBAR anda ke aimadaisy@yahoo.com sebelum dan selepas pakai sabun ni. (Sila bg gmbar asal tanpa edit). Nyatakan juga gambar yg disertakan tu selepas tempoh berapa lama anda menggunakan sabun Gluta kojic ni.
3. Jika testimoni anda terpilih, RM15 akan saya kembalikan pada anda!! Jadi kos sebenar yg anda keluarkan cuma RM5 sahaja! Sangat JIMAT kan?? ;) . Jika testimoni anda tidak terpilih, tetap ada saguhati untuk anda! Sangat berbaloi kan? :)
4. Tawaran ini terhad untuk 20 orang TERAWAL sahaja. Anda yang membeli 1 bar atau lebih juga boleh bagi testimoni dan layak mendapat tawaran ni jika testimoni anda terpilih.
5. Terbuka untuk pelanggan Daisy2u sahaja..Peace...
6. Gambar yang telah diberi, menjadi hak milik mutlak Daisy2u.
JOm jomm beli, cun n bagi testimoni! Sangat-sangat berbaloi..raye x lame dh lagi (wahh dh pk raye plak :P) Dari sekarang la kita nk perbaiki wajah dan diri kita, agar lebih menarik dan menyerlah di kalangan orang ramai nanti :)

4 comments:

De’ Fabulous on October 18, 2012 at 5:29 AM said...

betul ke berkesan sabun gulta kojic ne utk jerawat parut cela blackhead & whitehead?
betul ke tiada kesan pengelupasan atau kepedihan pd kulit?
klu kulit sensitif boleh ke pakai sabun ne?

Daisy on November 5, 2012 at 5:25 PM said...

ye De’ Fabulous, insyaAllah berkesan utk semua masalah yg awk nyatakn tu..mmg xde pengelupasan. kalau kulit sensitif, lebih sesuai guna sabun gluta collagen :) http://daisy2u.blogspot.com/2012/05/sabun-glutathione-collagen-kulit-cerah.html

Capt Ameir on January 12, 2013 at 9:09 PM said...

Sabun gluta kojic + collagen ade jual x? Yg 3 line tu?

Fatin Azura on June 15, 2013 at 7:52 AM said...

Saya ada jual sabun gluta+ colagen

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 27sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGILA)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Awet Muda Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch Gluta 20000mg Super Whitening GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Jamu Ratu Dara K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Metal Fortis Milky G Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist miracle mask Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita Persoalan Premium Diet Plus Fibre Primadona Breast UP Produk Awet Muda Produk Collagen Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita Produk Kosmetik Produk Payudara Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Ramping Balm Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC RED POMEGRANATE Whitening Lotion Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy