Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Monday, November 29, 2010

Miracle Extra Moist - Rahsia Wajah Cantik dan Muda!


Miracle Extra Moist -
Rahsia Wajah Cantik dan Muda!

20ml Sebotol
Harga : RM45
Pos laju: Semenanjung RM6, Sabah Sarawak RM9

Kehebatan Miracle Extra Moist
Pelembab muka serbaguna gabungan dari pelbagai jenis "pure oil" dan herba yang berkesan untuk merawat masalah kulit kering dan berminyak bagi mengekalkan kelembapan kulit agar sentiasa cerah dan anjal serta menghalang dari radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel.

Miracle Extra Moist juga mempunyai fungsi pelbagai guna seperti merawat masalah jerawat, rambut rosak, kelumumur dan kekeringan kulit badan serta mencerahkan kawasan kulit yang gelap di badan. Di samping itu, Miracle Extra Moist amat kaya dengan protein terutamanya kolagen yang menjadi bahan utama terhadap pembentukan sel dan tisu serta mempunyai kekuatan 50 kali lebih daripada Vitamin E dan 20 kali lebih berkesan berbanding Vitamin C. Ianya amat sesuai digunakan selepas mencuci muka dengan Ninety Nine face dan sebagai pelindung cahaya matahari.

OFFER! OFFER!!

Miracle Extra Moist 20ml :
RM45 sahaja!
PERCUMA Miracle Mask 10g + Detox Patch 2pcs
PERCUMA
Pos Laju Semenanjung

(Sabah/Sarawak +rm4)



SET Miracle :
50gm Ninety Nine Face +

50gm Miracle Mask +
1 Botol Miracle Extra Moist

RM95 SAHAJA!!
PERCUMA Sinus Herbs + DETOX Patch 10 pcs
PERCUMA Pos Laju Semenanjung
Sabah / Sarawak + RM5


CARA GUNA MIRACLE EXTRA MOIST

1. Cuci muka dengan 99face,
2. Pastikan tangan dibersihkan dan kering.
3. Celup hujung jari ke dalam Extra Moist sedikit sahaja dan sapu dulu di tapak tangan dan ratakan dgn kedua-dua belah tapak tangan.
4. Sapu di muka sambil membuat urutan ke atas sehingga betul-betul meresap ke dalam kulit dan kulit tidak berminyak lagi tetapi terasa lembab.
5. Selepas memakai Extra Moist, anda boleh terus menggunakan foundation atau bedak.
6. Sekiranya ingin memakai Miracle Mask, tunggu selepas 15 minit.
7. Extra Moist juga boleh disapu di kulit kepala untuk menggalakkan pertumbuhan rambut baru dan hujung rambut untuk mengelakkan rambut pecah (bercabang) dan merawat rambut yang rosak.
8. Selain dari itu Extra Moist juga boleh disapu di seluruh badan atau di bahagian kulit yang kering dan gelap atau bermasalah.

My Review:-Memang best pakai Miracle Extra Moist ni. Kulit muka lebih lembut, lebih licin dan muka kelihatan lebih segar dan berseri. Warna kulit lebih sekata. Cerita panjang pun tak guna, coz sama je lebih kurang macam kat testi bawah ni..So selamat membaca n selamat tergoda ye hihi :P

Testimmoni:


Iesya Linda said ~mmg best la..
kulit tak kering, tak berminyak sangat..
t nak beli lagi satu, ada botol besar?

Fariza Mirza said ~
Extra Moist mmg best......walaupun ianya oil base tp bila pakai ianya tak berminyak pun di T zone especially. Tak mcm sesetengah produk tu kata je waterbase tetapi berminyak jugak (dimuka saya la, org lain sy tak pasti :)) Saya dah pakai 3 hari, so far muka saya tak berminyak pun walaupun sy keluar. Dan parut2 jerawat hitam saya sudah menunjukkan perubahan +ve, ianya dh mula hilang. Saya baru pakai 3 hari je tau pencuci, mask, extra moist, jamu serta neem herbs. Saya suka sangat & big thanks kak Nur....hugs u dear sis ;D

Yg pelembab akak bg free tu bagus kak...kulit saya kering,kalo pakai bedak mesti bcapuk..
Safea CooL: Smlm brg smpai saya terus cuba
Safea CooL: Hari ni kulit kering da xde da
Safea CooL: Rasa smooth je..tambah lak guna 99face
Safea CooL: Mekap... saya pn da sempurna!
Last message received on 18/2/2011 at 12:39 PM

Twinsis Beauty said ~
da transfer rm70 dlm cimb..sebenarnyer..extra moist tu sy da try,ader akak y selalu beli ngn knur bg sy test.mmg besttttt sgt,kulit sy ni mmg kering..kak azlin ni pun ader bg cleanser n mask tu & herbal sinus tu..sy cuba semua mmg best lar.Herbal sinus tu wlupun sy xder jerawat n resdung, lps buat rs berseri2 muka..ajaib btl tp mmg puas hati sgt ngn extra moist..kulit y kering2 gler da makin ok.


Siti Humairah said ~
Salam kak,maaf smlm dah tdo,stakat ni muka sy ok sket.smlm je la nampak merah,bengkak2,byk white head,oleh sbb sy geram,sy picit jerawat n white head,pas sy picit sy terus letak extra moist kat luka2 tu,pastu sy pakai miracle mask.bengkak dah xde...kulit rasa licin sket.tak berbijik2 tp berbekas merah2 sbb sy picit smlm.pasni sy x picit dah la...kak kalau extra moist tu sy nk beli berapa RM ea?

Alieza said ~
As salam kak Nur..Sy Alieza from Ampang,Selangor....Sy dh try 99face + miracle mask + extra moist..mmg best wlpn baru pkai x smp sminggu.


Zai said~
akak moist 2 bgus la muka zai dh xbmnyak d\sgt wktu tghri...hehehehe..tq kak for gve the try...so pasni mmg zai kne beli..hehehe


Mee Siput Muar(Faizah haironi) said~
moist ni serasi dgn saya...baru2 ni ada cuba juga argan dari secretleaf tu...tapi tak nampak sgt perubahan pd muka...tapi bila apply moist ni, nampak muka tak berminyak sgt, lebih lembut, gebu je rasa...itu baru 2 hari tu...lama2 pakai makin jelita la kita auww..hurm...pores pun nampak mengecil, kulit sekata..ada juga bagi husband try apply kat bibir dia yg pecah2 tu...nak tengok hasil berkesan ke tak...:)


Ayumi Varistina Fernandez said~
Salam..Selamat pagi kak nur.. Akak, sya bawu je gune kan extra moist 2.. dlm 2hari tp dh nmpk kesan nye.. cth nyer..kulit muka sya xbmnyak mcm dlu.. klau dlu tghri je muka zai nmpak bmnyak sjew.. pastu kulit muka ase lembut n licin sjew.. tq sgt2 kat akk cz gve me the product..so pasni sya akn trus guna.. =) syunk kak nur..! ♥ ♥ ♥

Twinsis Beauty said ~ extra moistttt....da jatuh cinta ngn extra moist...so far sgt2 puas hati...sy suka guna extra moist ni sbb bila kita urut muka kita guna minyak ni muka nampak berseri sgt..

Ita Illiana said~
assalamualaikum..k.nur nk tnya klu nk dptkn extra moist lam 5 botol leh dpt harga diskaun ke?sbb ita pkai mmg berkesan suka sgt k.nur.mekacih perkenalkan produk ni k.nur...kulit dh xberminyak pkai bdk nampak berseri je, parut jerawat pn dh makin kurang sejak pki produk k.nur ni bessssssst sgt :-) extra moist dh dpt tu terus pki..tu yg suka k.nur muka dh xberminyak ble dh pki bdk slalu dh ptg akn berminyak tp sejak ade extra moist ni dh xberminyak lg tu yg suka sgt k.nur...nk perkenalkan kt member2...klu xder promosi brape harga ek k.nur?sblm ni ita dh guna minyak argan tp best lg la extra moist ni sbb die cpt meresap dlm kulit..


Azlin Ayuni said~
saya dah 3bulan gunakan produk kaknur,yg terbaru ni extra moist...sy sngat suka sbb muka dah x berminyak lagi smpai kepetang dan muka pun semakin berseri2,pori2 semakin mengecil,parut jerawat semakin menghilang.Produk kaknur telah mnyelesaikan msalah dimuka sy.Percayalah pada FCUmiracle....selamanya tetap dihati.....tak cari yang lain dah!!!hehehehe (iklan syampu tu)...


Azzuwa Hussain said ~
kak moist tu katakan kalau terlebih pakai sbb akak kate sikit je kan...ade effect x...sbb saye banyak gak pakai...sbb syok...rase mcm nak sapu g...hehe...tapi kalau sapu banyak pun..die x minyak muka...syok oooo


Salina said ~Thank for extra moist, akak dah cuba mmang best kulit muka trasa lembut. Anak buah akak pun kata ok jerawat dia dah kecut ckit & custmer akak pun kata ok kulit muka tk bmyak terasa lembut je. Insyaallah klu ok akak ingat nak jual kat spa akak. Nur nak kira mcam mane gan akak ek.....

Fara azean said ~
terima kasih kak nur.fara dah dapat barang hari tue.seperti yang akak bagitahu hari tue saya cuba pakai setebal yang boleh.apa yang menariknya memang berkesan jerawat yang besar tue dah mengecil kemudian fara cuba guna extra moist kat jerawat tue dah jadi kering macam kutil yang dah tertangg...al.tak sia sia fara teruskan penggunaan produk nie.


amirah said ~
akak...terima kasih bagi sample miracle mask free ...saya dah pakai dah sume...miracle extra moist tu best lah...x berminyak pon...senang je nak sapu bedak..


Darna Tajudin said ~
Assalamualaikum,saya nak kongsi pengalaman menggunakan produk miracle...99face sy guna 2 kali sehari, lps cuci muka, muka kita jadi berseri...manakala miracle mask pula sy guna sblh mlm smpi pagi, bila bangun pagi n cuci... muka, muka jadi halus n lembut,best giler. Extra moist yg paling best sbb muka kita jadi lembut n senang nak apply foundation. Alhamdulillah lps 3 mggu sy menggunakan produk nie, muka sy semakin halus, parut jerawat pun semakin pudar. liang pori yg sebelum nie terbuka pun dah mula

mengecut...Alhamdulillah akhirnya jumpa juga produk yg d cari2 selama nie, lps nie sy nak suggest pula kepada kwn2 yg mempunyai mslh kulit mcm saya. tq kak nur coz suggest produk nie....next week nak order lagi untuk yg 2 bln....tq kak nur

azerlma azerlma said ~
So far Sgt suka extra moist.. Sgt Bagus! X berminyak..sapu bedak lepas tuh..Sgt mudah... Lepas bebrapa jam pun Rasa pipi lembut ja..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy