Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Wednesday, July 8, 2009

MIRACLE MASK In The House!



MIRACLE MASK

Dikeluarkan oleh FCU Miracle Enterprise

Miracle Healing From 99 Islands of langkawi...



Miracle Mask - 50g - untuk kegunaan 1-2 bulan

Harga Miracle Mask

1 Kotak = RM15 + RM6 (pos laju Semenanjung) = RM20

OFFER!! OFFER!!
3 Kotak = RM45 sahaja!!
PERCUMA Pos laju SM
SS +RM5

6 Kotak = RM84 SAHAJA!!
(RM14/kotak)
Free Pos laju SM
SS +RM5


Nak jadi pengedar Miracle Mask (MM)??
Produk SANGAT LARIS + UNTUNG LUMAYAN!! :-)

10 Kotak = RM 10/kotak
20 Kotak = RM9/kotak - Free Sinus Herb 3 Paket
38 Kotak = RM8/kotak - Free Sinus Herb 3 Paket + 1 Kotak MM

(Harga TIDAK termasuk kos penghantaran)


JOm terokai kehebatan Miracle Mask :-)

100% bahan semula jadi - terdiri daripada campuran beras, gamat, koko, kulit kayu manis dan lain-lain herba terpilih

Sangat berkesan untuk:-
  • Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.

  • Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut - dengan syarat kena rajin pakai setiap hari.
  • Mengecilkan pori-pori kulit muka.
  • Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
  • Melicinkan dan melembutkan kulit.

  • Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan.

  • Menegangkan dan mencerahkan kulit.

  • Boleh digunakan sebagai lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut, cerah dan licin.


Cara Penggunaan Miracle Mask


Untuk pakai sebagai mask, ambil satu sudu teh MIRACLE MASK dan bancuh pekat dengan sedikit air sejuk, susu segar atau air mawar. Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub. Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask.

Untuk dipakai spt bedak sejuk, bancuh cair dan pakai setiap hari ketika hendak tidur malam. Cuci pada keesokkan harinya.


Jika kulit berjerawat, berparut atau masalah pigmentasi, elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yang berjerawat dan parut sahaja. Cuci pada keesokan hari.

Guna sebagai scrub muka dan lulur badan seminggu sekali atau 2 kali untuk melicinkan kulit.

Antara tindak balas yang berlaku jika anda menggunakan Miracle Mask :

1) Kulit muka rasa gatal-gatal
Ini adalah tindakbalas biasa jika anda ada masalah resdung. Teruskan guna macam biasa.

2) Keluar jerawat selepas guna Miracle Mask
Ini adalah tindakbalas jika ada resdung, atau badan terlalu letih, stress dgn kerja, tidur lewat, mengalami period atau anda menggunakan masker bersama dgn sabun Mior. Jika anda menggunakan sabun Mior, semasa proses detox, jerawat akan keluar kerana itu adalah proses mengeluarkan toksin.

Anda tidak perlu risau dan teruskan guna Miracle Mask spt biasa tetapi jgn guna cair seperti bedak sejuk tapi bancuh pekat dan sapu tebal di atas kawasan yg bermasalah spt jerawat, parut dan kawasan muka yg berminyak spt t-zone. Biar semalaman di muka dan basuh muka keesokannya. Gunakan Miracle setiap hari sblm tidur di tempat yg bermasalah shj. Pakai spt mask 2 x seminggu dan juga scrub muka. Elakkan dari scrub di kawasan yg ada jerawat.


Miracle mask, boleh dipakai pada bila-bila masa shj dan boleh digunakan kerap sekiranya kulit anda jenis yg berminyak dan berjerawat .Gunakan ia sebagai keperluan untuk wajah anda tanpa was-was kerana ia sgt sesuai utk semua jenis kulit dan dijamin 100% semulajadi.

Testimoni Pengguna

Originally posted by 220796 at 6-11-2008 05:35 PM
ok nak update...siang smlm tetiba naik jerawat kat kiri dahi...area anak rambut....mlm td tepek miracle mask nipis2 pakai semalaman. pg ni tgk dah kecut jerawat tu...flet terus....

Originally posted by Santeira at 3-11-2008 12:14 PM
Yeah dah pakai miracle mask ni. Effect pakai untuk sekali pun bagi saya amat bagus--biasanya mask lulur macam ni mengeringkan kulit, tapi ni kulit tak kering langsung, malah lembap saja. Lepas sekali pakai, kulit terasa lebih halus, mulus dan bersih. Highly recommended

From : miZz HaNnA To:nurmillionaire@yahoo.com
salam kak....sya dah pakai miracle mask ni dah nak dekat seminggu....tiap2 mlm sya pakai cam pakai bedak sejuk....sya campur dengan madu khaula time pakai tu hehehehehe....sya noticed yg parut jrwt lama sya sebab silap pakai produk dah kurang la....bila pakai bedak pun jd smooth ja nampak....ni yg besh nib4 tidoq sya sapu gak mask ni kat leher ngan ketiak....biaq sampai pagi....mana tau bleh lg cun hihihiihihhihini baru seminggu....nnti lepas sebulan ke sya update lg ok kak....

From : Lydia

salam kak..ni ha nk bagi testimoni pasai produk miracle mask ni..baru je gna produk ni..xsampai sebln pn..tp kesan dh nampak ketara sgt..sebelum ni saya ada la jugak jerawat naik..biasa la student.. x penah lekang gn jerawat..sejak saya cuba miracle mask akak ni,jerawat pn dh kurang naik..even kalu ada yg naik pun,jadi terbantut plak.. mcm x jadi naik..pastu skang ni kiranya ada parut2 je la..tu pn sekarang ni parut2 tu dh nk pudar dh..memang best sgt pakai miracle mask ni..xrugi beli sbb harga pn berpatutan..servis kak nur pn best..thanx kak nur...

Originally Posted by faralens

Salam akak.saya tak sure,samada miracle mask yang saya guna nie.miracle mask akak atau yg lain.minngu lepas,sy ader bli MIOR dgn Happym***.so dpt free miracle mask,mula2 saya guna mask tue buat cam bdk sejuk.esok pg sy bgn,bhgn bwh mata saya kembung skit.cuak saya.saya basuh muka guna mior dan usap pelan2 mata saya.alhamdulillah ok.kembali kpd normal.pastu sy terbaca thread akak,sy praktik kan cara penggunaan yg akak suggest kat customer akak.alhamdulillah miracle mask nie mmg berkesan.jerawat yang baru nak masak, kecut.tempat luka jerawat pun kecut.dan esoknya,jerawat yang kecut tue,memang dah takda.kosongcuma parut2 di bahagian muka lain je tinggal skit.lagipun sy baru 1minggu guna mask nie dan MIOR.jerawat2 lain pun kecut jugakcuma muka sy skrng nie tgh kering sgt.tak boleh berpeluh skit,nanti gtal muka.simtpom nie memang biasa ke?sy tak boleh sidai bj lame2 sbb bile berpeluh,muka jadi gatal n rasa cam nak marah je.sy tak bubuh pelembap muka.muka kering n tegang sgt.mmg sy hanya guna mior dan miracle je skrng.insya allah dlm tempoh lagi sebulan,jika muka saya kembali normal seperti sediakala,sy berminat nak jadi agent jual miracle mask.memang berbaloi.

From : Lyn Jarvis
Hello Nur (Nor?)siti Fatima,

Thank you so much for the mask and sinus treatment last week – Please find below a testimonial from me which you may use on your website.

I have begun using the products ,- Miracle Mask, Sinus Treatment , and Sauna Herbs produced by FCU Miracle Enterprise. After the Sinus treatment, my sinuses cleared completely over the following 24 hours, and my skin felt wonderful and much firmer and softer after the application of the miracle mask . The sauna herbs are a refreshing inhalant and helped with the cleaning of my skin and my sinuses at the same time.

I look forward to my next treatment

Thankyou
Lyn (59 yrs)
zali said...
Terima kasih memperkenalkan produk yang sungguh istimewa ini kepada saya... Sungguh hebat!

W. Hasrol B. W. Ismail said...
Assalamualaikum kak nur,

Nak kasik komen skit, produk miracle mask nie mmg bagus..berseri2 muka org umah saya skrg nie..tiap2 malam tempek..kulit dia pun nampak tegang cerah..gembira rasanya tgk isteri makin cantik..amazing..

kak.khem said...
salam utk semua pengguna MIRACLE MASK, saya ni nak kata baru kenal prdk ni tak la..dah lama gak dpt dari nur tp asyik tak guna2..hehehehe so alhamdulillah...lepas guna mask ni mmg superb & marbeles...kekekeke tak yah nak gi salon buat treatment kita sendiri jer buat... kulit rasa gebu..rasa nak pegang jer kulit muka tu...bila dah guna mula promote kat member soh dorang rasai hasil baru 2 hari guna...tak tau nak gmbrkan camner gebunyer..nk rasa tu korang kena try guna...sapa2 nak kawin nak jimat takmo gi salon try la mask ni..mmg BERBALOI!!!

kak rok said...

testimoni sy. Dulu2 suka pakai bedak sejuk tp skng ni suka menempek muka mlm2 dgn mask ni. Kesan dari guna miracle mask ni yg ketara ialah kulit lebih licin dan gebu, terasa halus dan tegang. Parut2 dan noda hitam juga sudah pudar. Sesekali manjakan diri, santai2 di bilik air lama2 sambil lulur badan mggunakan miracle mask ini mmg best. Ianya satu terapi yg bagus khususnya untuk menghilangkan stress dan merehatkan minda sambil membelek kulit dan tubuh anda. usap lah dan rasailah belaian dgn menggunakan miracle mask ini untuk kesan yang lebih terhadap kulit anda.
sham said...
really amazing product..actually dah banyak product yang saya cuba dan banyak wang yang dihabiskan untuk mengatasi masalah kulit muka saya,hasilnya kurang memuaskan..hinggalah saya diperkenalkan dengan product Miracle dari Kak Nur..hasilnya mengkagumkan..jerawat jadi kecut,kulit lebih licin dan gebu.kawan2 bertanya apakah rahsianya...thanks kak nur

anak itek said...
salam semua...sy suerizal dah lama menggunakan produk fcu miracle ni especially dia nyer masker..memang bestlaa lepas pakai tu kulit muka jadi tegang, halus dan nampak cam shining jerr..bau dia pun menarik cam ala ala herba herba gitu kan..blh juga guna utk lulur badan dan hasilnya memng memberangsankan dan mematikan kulit kulit mati..tak caya??jom cuba!!

E.M.B.U.N.I.R.M.A.L.A said...
Wah!!! dah ramai yang yang jadi pengguna miracle!Saya pun pengguna miracle.. dah dua bulan saya guna...masalah saya sebelom nih, jerawat mudah tumbuh sebab muke saye nih sensetip.. pakaimekap sket... jerawat naik kemain banyak..

bile saya pakai miracle... hari pertama je da nampak perubahan. Pores mengecil, parut berwarna hitam semakin pudar, jerawta batu da mengecot... kalo yang sakit ... jadi tak sakit walopon masih nampak jelas jerawatnya... Yang penting.... saya sendiri dapat rasakan perbezaan kelicinan kulit saya! Amazing kan? sebab tu sekarang nih saya da jadi pengguna setia... n da jadi pengedar pun... saya nak tolong semua kengkawan lain yang ada masalah macam saya!credit to kak Nur yang kenalkan produk nih...Miracle mask fully reccommended!!!

Anonymous said...
as'kum kak nur
terima kasih memperkenalkan produk miracle mask..alhamdulillah cos selame sy menggunakan produk nie tiade masalah bg sy malah sy memperkenalkan produk nie pade kawan2 sy satu rumah. alhmdullillah mereke pun mengagumi produk nie justeru menjadi pelanggan tetap bagi produk nie....soo memang berbaloi...

Robi said...
Assalammualaikum.Hai Kak Nur..Ramai customer robi cakap best la pakai mask kak nur ni.Kulit rasa lembut dan licin.Jerawat cepat kecut.Yang bestnyer boleh jimat giler pakai mask kak nur nie..boleh buat lulur,scrub & bedak sejuk sekaligus.Harga berpatutan, 100% bahan neutral plak tu.Mask kak nur nie, robi banyak buat lulur.kulit memang totally rasa lembut.Harap kak nur bertambah maju...jika rajin..silalah jenguk ke http://www.robieshop.blogspot.com/.. produk miracle mask kak nur ada disitu...

lynn said..

salam kak nur...

alyn nk bg komen pasal miracle mask ni...sebelum pakai mask dgn mior, kulit muka alyn jenis yang berminyak..sng naik jerawat especially jerawat pasir yg kecik2 tu..mula2 pakai mior memang naik jerawat pasir tu..tp lps pakai miracle mask akak tu tiap2 mlm selama seminggu alyn tgk jerawat mmg dh byk kurang..kalau ade jerawat naik pn xsakit mcm dulu..cepat kecut...parut jerawat alyn tgk dh mula pudar.. kulit pn kurang berminyak...walaupun baru pakai seminggu..alyn mmg berpuas hati dgn mask kak nur ni...miracle mask mmg best...xrugi alyn beli...hehe

nur said...

nie yg pling cek suka...cek ssh nk kekal dgn 1 ptoduk...bila ja tgk muka makin truk ker or no effect ker..trus xnk try dh...tp produk nie mmg kasi aku jatuh cnta ler...

jerwat n parut la paling ketara perubahan...walupon jerwat mash nek lgi coz sbb kulit aku nie yg mmg problem...temek jer msk surut la ckit...minyk pon dh kurang..parut dh pudar....kiranya tahap keberkesaannanya amt memuaskan ati akue....

im not paying for anything to say this ya...:) juz a sincere review based on my own skin...gud luck in future kak nur....:):)

N.M fAdHil aSrYaRi said...
Terima Kasih la Kak Nur oii, produk ni mmg berksan tau, cheq pakai tiap2 hari tau habis licin muka cheq ni...produk ni best tau..awat tak best plak...benda mujarab mesti bestnya...harga pon berpatutan...x cuba x tau...dah cuba haa bru tau best ka tak best..tul tak Kak Nur...

Anonymous said...
salam semua...sy dh try miracle mask ni..2 mggu lepas..produk ni mmberi kepuasan pda sy.muka rasa tegang,licin dan sekata.smpaikan jiran2 trdekat sy pun teruja ngan perubahan kulit muka sy..depa pn nk try jgak..:-)tq kaknur sbb bg info produk nie.. syg kaknur..

LAN said...
Slm Kak Nur...

MIRACLE MASK memang hebat...kulit muka saya skrng nmpk sngt perubahan spt lbh halus n parut jerawat hmpir pudar...

korang cuba try test la MIRACLE MASK ne.. ;D

cheno said...
salam kak nur...

slps da gne mask ni evan mse first time gne pn da nmpk perubahan..wowww mmg best..kulit nmpk tegang n parut jerawat semakin pudar..jerawat yang baru nk naik pn terus kecut ble pkai mask ni..tu yg bes sgt..berbaloi sy gne produk ni..anyway thanks akak introduce produk ni kt sy..

sape2 yg baru nk mencuba jgn ragu2 lg utk mencuba produk ni..slamat mencuba..xkn hampakan pengguna..insyaAllah..-suhana-

talib said...
salam untuk smua n trutama kak nur

sy dh paki miracle mask ni dh hmpr 3 bln..sebelum ni resdung yg sye alami cukup bert... bila dh pakai mask ni gatal n parut lame semakin hilang...

rasenya kena pakai lglh mask ni hingga parut smua hilg tapi sye pakai pun wktu mlm je...pkai siang2 nt ketawa dek org plak...hehehheeh

k tima kasih kak nur coz tolong sye selma ni...muaaah

Anonymous said...
Alhamdulilah...segala pujian bg Allah.ternyata cubaan sy kali ni berbaloi..dgn izinNYA jerawat makin kurg n parut makin pudar.syukurla...akhirnya sy temui ubat kpd penyakit kulit wjh sy ni...jerawat dgn miracle mask..baru 2 ari guna tp dh npk perubahan.Harapnya wajah sy akn lbh elok pasni n makin berseri2 n awet muda...amin.Syukur Ya Allah n thanks k.Nur..

Originally Posted by myLirik
22-11-2009, 02:19 AM
Suka pakai Miracle Mask ni. bila letak kat muka sejuk jee.. jerawat pun dan surut lepas ni leh tayang muka kat awek


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy