Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Sunday, October 25, 2009

Sauna Pants - Langsing & Ramping!


SAUNA PANTS

Slim And Lift Pants Slimming  Shaper, Body Shaper slimming pant-SB288


Neoprene_Slimming_Short_neoprene_Sh.jpg picture by sweetface68_photos

HARGA :RM85.00

(belum termasuk pos)

Pos laju RM6, Sabah/Sarawak RM10


SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN

SAUNA PANTS
Produk yang hangat di pasaran - mendapat sambutan luar biasa

- tanpa rasa tertekan lembut dan selesa
- pembakaran lemak dengan cepat
- membantu mengatasi masalah perut buncit dan menggelebir
- membantu peredaran darah
- membantu mengurangkan tahap kolestrol
- mengurangkan selulit
- boleh di guna luar atau dalam
- pembakaran lemak secara berterusan

- boleh digunakan semasa jogging,swimming,cycling
- pemakaian bila2 masa kecuali tidak digalakkan waktu tidur

- cara cucian (dicuci dgn air suam)
- Tidak di galakkan jika anda berkulit sensitif
- segera cuci peluh2 setelah menanggalkan sauna pants (lap di bahagian dalam selepas saja menanggalkan nya)

Cara pemakaian yang mudah di perbuat dari neuprone rubber + 4 way strecth double side nylon jersey + magnetik

Bagaimana Sauna Pants ini berfungsi:

-melalui tenaga haba dalam badan sama di keluarkan spt bersenam /berjogging
-magnetik yang ada di seluar begitu halus teliti mampu menyah angin angin dari dalam badan.
-kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan

Kurang 28 in - saiz S

28 in - 35 in - saiz M

35 in - 40 in - saiz L

40 in - 44 in - saiz XL

44 in - 48 in - saiz XXL


(** SENANG KIRA - IKUT SAIZ SELUAR YANG KITA BELI )

(Jika pinggang 28in tapi perut buncit - boleh guna saiz M )


Boleh pakai begini :


Tahan nafas ketika nak button ye…

KEBAIKAN :

- Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit

- Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
-Mengecilkan bahagian paha
-Mengecilkan bahagian punggung
-Meningkatkan peredaran darah & kadar metabolisma
-Mencantikkan kulit
-Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
-Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
-Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

PERINGATAN :

~BASUH SEBELUM GUNA

~BERSIHKAN BADAN SELEPAS MENGGUNAKANNNYA

~TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

~TIDAK BULEH GUNA SEMASA TIDUR


CARA PENJAGAAN:

~DIBASUH DENGAN MENGUNAKAN AIR SUAM DAN SIDAI

~ELAKKAN DARI DIJEMUR DI BAWAH MATAHARI


Detailed Product Description:

Everybody Wants to easily the unnecessary weight and remain in good shape.Now that is possible to achieve with the Bermuda shorts.wear it during your usual workout or during, rope skipping, jogging, brisk walking, aerobic dance etc. for a healthy and abundant perspiration. An effective product to melt away the unnecessary fat around your hips and that guarantees excellent results with a minimum affort.technical features:Double neoprene covering that’s perspirable and washable.

- All-in-one trimmer for waist hips and thighs.

- Keeps groin and thigh muscles warn through natural body heat to prevent or relieve soreness.

- Light comfortable,can be worn under clothing.

- Step-in garment with tough nylon side zipper and covers the thigh makes dressing quick and easy.

- Increases perspiration while exercising,working or relaxing.

- Helps reduce the bulky water weight in waist area.

- Ideal for jogging, aerobics, jazzercise, trick skiing, boarding, surfing, wind surfing,or jet skiing


TESTIMONI SAUNA PANTS


tiehah777 wrote:

ok akak..tp kt x pkai lagi baru rendam td dgn air suam…

pas 2 sidai…nanti nk pkai esok2

kijer bnyk x sempat nak basuh dia…
ingat pesan akak..BASUH DULU SEBELUM GUNA….hihi…

tp bila time smpai2 jer tuh..ari tuh..

kt terus bukak n pkai..mane la tau x muat ke ape..

biase la montot lebor…hehe…

tp so far ok…rase mcm…ni kalu pkai seminggu ni ader bhgian kanan kiri kat bontot tuh boleh jadi kecik ni….sbb bila pkai rase mcm dia ketat kan ape yg besar..
nanti senang la bila dah kecik sket..senang nak cari suar jeans…
musti lepas smgu nih suar yg x muat tuh dah boleh pkai..
x der la benang2 tuh mcm nak mintak tolong jerk….hihihihi…

tiehah777 wrote:

ok…akak kt tgh pkai sauna pant ni…
uish..panas..mmg mcm sauna…
ni pon rase mcm peluh nak nitik nitik dah nih…
tp x der la smpai menitik…
kt campur lagi dgn losyen syifa..
memang marvellous fantastic gitu….
panas ni….ckup sbln boleh kecik pinggul nih…
uishhh…


nurzahirah wrote:


sauna pant membantu mengatasi perut buncit saya(40′-34′) julai 08 iaitu ketika ia baru diperkenalkan tak perlu berdiet dan bersenam untuk mendapatkan berat yang ideal.


MR.G.K.Siang wrote :


Saya tidak ragu-ragu untuk mencubanya dan setelah hampir 3 minggu perut buncit saya sudah mula berkurangan dan dengan keyakinan ini saya ambil pula rielis drink bukan saja murah tp berkesan.


zulaika bt abas wrote :


selepas menggunakan rielis drink berat badan saya turun sebanyak 28kg tanpa menyekat atau menahan selera makan.saya amat berpuashati dan berterima kasih pada rielis drink kerana ianya benar2 memenuhi impian saya


MEMANG BERKESAN!!!!


iena aries86 wrote :

salam kak…

ni saye nk bg testi skit pasal sauna pant ni..
hurm.. saye beli sauna pant ni masa promosi bln ramadhan dulu.. maybe dlm sebln la kot..
hurm.. pakai sauna pant ni mmg best..dulu mula2 pakai, mcm fit sgt rasanya..
nk pakai pn mcm susah..maybe silap budget size la kot…
lpas tu.. lpas 2 minggu-3 minggu pakai..
nk pakai pn rasa senang..tau la kot2 suar tu yg dh besar..
or badan sy yg makin mengecil..
mula2 tu mcm x caya kata badan dh mengecil..
pastu, sy try la pakai ada sehelai bj kurung sy ni yg fit skit kainnya tu..
bila pakai, dh x fit..mg seronok..
so, tbukti la yg sy ni yg dh mengecil..
pakai sauna pant ni mmg best..tambah2 bila disapu dgn losyen syifa tu..bpeluh2 jadinya..
masa mula2 sy pakai..mmg ada gak gatal2 skit kt kulit..tp bila dh lama2 tu..
dh ok dh..h x rasa gatal lg..hehe….

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy