Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Tuesday, May 8, 2012

OFFER GLUTATHIONE Amazing Lotion - Terbukti SELAMAT dan BERKESAN Mencerahkan Kulit Seawal 5 HARI!!


50g
(Tahan untuk 1 bulan ++ bergantung pada kekerapan penggunaan)

GLUTATHIONE AMAZING LOTION (HAND & BODY)
PERTAMA DI MALAYSIA
Diikhtiraf Oleh
JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM) – HALAL
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

Harga : RM65/jar (1 Bekas)
Pos Laju Min : SM RM6, SS RM9.

OFFER!! OFFER!!

1 Jar : RM55 SAHAJA!!
PERCUMA Detox Ionic Lavender Foot Patch 4pcs!!
PERCUMA POS LAJU Semenanjung!
(Sabah / Srwk + RM5)

FORMULA TERBAIK + KESAN MENAKJUBKAN
(GABUNGAN COLLAGEN & GLUTATHIONE)




Setelah melakukan kajian rambang, majoriti rakyat Malaysia terlalu obses tentang kecantikan khasnya memutihkan kulit wajah. Justeru itu terdapat perbezaan ketara di antara warna kulit wajah dan kulit tubuh badan terutama lengan atau tangan, kerana kita tidak mempedulikannya atau tiada produk tersebut?

Adakan kami benar? Anda nilaikan sendiri.

Disini syarikat PINKISH BEAUTY COSMETIC mempersembahkan perlancaran GLUTATHIONE AMAZING LOTION setelah sekian lama membuat kajian bersama pakar dematologi yang bertaraf antarabangsa bagi mendapatkan satu hasil yang menakjubkan bagi losyen pemutih kulit untuk rakyat Malaysia khasnya.

Kajian yang penuh teliti dimana bahan-bahan ramuan yang telah diimpot dan dipilih sendiri oleh pakar-pakar yang dilantik oleh syarikat.

GLUTATHIONE AMAZING LOTION membawa kesan yang menakjubkan seperti berikut :-

1. Satu-satunya losyen yang boleh melakukan DETOX seluruh kulit badan dimana boleh memecahkan warna tompok-tompok hitam di atas kulit supaya ia lebih sekata kapada warna asal kulit.

2. Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV

3. Membekalkan nutrisi kepada kulit -boleh menghalus, mencerah dan menyerikan dengan formula pemutihan.

4. Mengharumkan tubuh badan dengan ekstrak ros segar sambil meneruskan proses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur.

5. Tidak berlendir, melekit-lekit atau berminyak.

6. Penyerapan yang baik dan pantas ke dalam kulit dengan sekali sapuan dengan kesan licin dan kelembutan kulit yang serta-merta!

7. Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuai rakyat Malaysia. (Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuian boleh merosakkan kulit—contoh SPF 60-150 hanya boleh diguna bila anda berada dikawasan gurun)

8. Membaiki parut di atas kulit.

9. Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan.


Teknik sapuan yang betul dan mesti disapu selepas mandi.


Bagi kesan menakjubkan gunalah sabun GLUTATHIONE COLLAGEN untuk mandian bagi hasil yang ketara.

Untuk Pengguna Islam:- ♥
(Solat hajat telah dilaksanakan keatas GLUTATHIONE AMAZING LOTION moga ianya diberkati sipemakai dan berkesan)
“Dari Abi ad-Darda’ radiallahu ‘anhu berkata: Wahai sekalian manusia! Sesungguhnya aku pernah mendengar Rasulullah sallallahu ‘alaihi wa-sallam bersabda: Barang sesiapa yang berwuduk lalu ia sempurnakan wuduknya, kemudian melakukan solat dua rakaat dengan sempurnanya, nescaya Allah akan menunaikan segala hajatnya (apa sahaja yang diminta) cepat atau lambat”

My Review:

Pengalaman saya pakai Glutathione Amazing Lotion ni, memang best!! (semuanya best haha :P). Dengan bau ros yang memang sangat menyegarkan! Sapu je kat tangan terus je dia meresap. Takde melekit-lekit dan tak berminyak langsung. Lepas pakai terus rasa sangat lembut dan licin! Untuk saya yang kulit, coklat2 manis ni :P 5 hari pakai lom nampak cerah lg hehe :P

Bukan macam sesetengah losyen tu, bila pakai puas nak menggosok bg dia meresap haha.. Pastu macam melekit-lekit pulak tu. Saya juga pernah tergoda dengan dengan losyen pencerah yg cerah serta-merta tu..Dah pakai baru tahu, mmg la saya x berkenan coz dia mcm pakai foundation, puas nak menenyeh kat tangan untuk ratakan. Memang putih melepak, dah macam tgn orang lain pin ade.. Pastu, nak cuci untuk hilangkan dia pun satu hal lg haha..dah la, cukup la sekali je saye pakai!


Testimoni: Antara kesan hebat pengguna Glulathione Amazing Lotion :)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy