Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Tuesday, July 5, 2011

Aimey Virgin Gel - MESTI BELI!! Kembalikan Keperawanan Mu Bagaikan Dara


1 Botol 30g

Harga Produk: SM: RM32.90, SS: RM34.90
Kos Penghantaran: SM: RM5.10, SS: RM5.10

Jumlah (termasuk kos penghantaran POSLAJU):
SM: RM38.00, SS: RM40.00

"Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan kepada pasangan masing-masing amat penting. Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin. Vagina yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri. Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat?, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Jawapannya ialah dengan menggunakan Aimey Virgin Gel, InsyaAllah..."

Kembalikan keperawanan mu, bagaikan dara
ungkapan ini bukan gimik, bukan gurauan, pada yang mencuba pasti akan setia hingga ke akhirnya..

Anda tidak perlu berbelanja besar, tidak perlu melakukan pembedahan yang menyakitkan juga tidak perlu menggunakan ubatan yang mengandungi dadah... semuanya adalah semulajadi, Aimey Virgin Gel satu-satunya produk yang menjamin memberi kepuasan maksima, menekankan aspek HALAL, suci dan murni serta tiada kesan sampingan.

Aimey Virgin Gel yang dirumus khas untuk wanita yang mendambakan kepuasan dan kehangatan bersama, diperkaya dengan ekstrak herba Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica dan Sireh (Piper betle L.) yang terbukti sejak turun temurun untuk penjagaan intim wanita. Aimey Virgin Gel berfungsi mengetatkan vagina dan sebagai pelincir semasa bersama. Ia juga bertindak sebagai anti bakteria serta mampu mengatasi masalah keputihan. Sangat sesuai digunakan bagi wanita selepas bersalin.

Aimey Virgin Gel is specially formulated for women to enhance the pleasure of intimacy, enriched with herbal extract of Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica and Sireh (Piper betle L.) that proven over the centuries for women intimate care. Aimey Virgin Gel helps to tighten the vagina and as a lubricant during intimacy. It also act as an anti bacteria and able to prevent vaginal discharge. Perfectly use for women after childbirth.


Mengapa anda perlu menggunakan Aimey Virgin Gel ??

Kebanyakan produk kini mengandungi bahan-bahan kimia yang tinggi, memudaratkan, berbahaya dan juga berisiko besar menyumbang pelbagai masalah serta kesan sampingan tanpa kita ketahui. Walaupun produk tersebut dikatakan berkesan , tapi dalam masa yang sama juga meninggalkan kesan sampingan pada pengguna.

Aimey Virgin Gel diformulasikan dengan teknologi terbaru menggunakan ekstrak herba yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan secara klinikal bagi perawatan intim wanita.

Olahan lengkap Aimey Virgin Gel ini diperkaya dengan resepi istimewa ekstrak herba seperti Sireh, Manjakani dan juga Pueraria Mirifica serta haruman memikat mampu memberikan perubahan serta merta dengan penggunaan kali pertama! Aimey Virgin Gel adalah produk mudah sapu, tidak berminyak, tidak merengsakan. Semuanya adalah semulajadi. cubalah! Jadikan Aimey Virgin Gel sebagai teman setia mu...

Kajian menunjukkan ekstrak herba mempunyai kesan antiseptik semulajadi yang tidak terdapat pada kebanyakan bahan-bahan sintetik untuk tujuan yang sama. Selain itu juga, ekstrak herba juga mampu memberikan tenaga yang berpanjangan dan hasil yang menyeluruh.

Anda wanita yang bermasalah…

faraj longgar(akibat melahirkan anak/ramai anak)
keputihan
kurang cengkaman semasa hubungan seksual
kurang keinginan seksual
kering dan perit semasa hubungan seksual
kawasan sulit berbau dan berlendir secara berlebihan
kegatalan di kawasan sulit
faraj kendur, berkedut dan gelap


Sekiranya anda mengalami salah satu atau lebih masalah seperti diatas, usah gusar dan usah tunggu lama, gunakan Aimey Virgin Gel untuk menjadikan impian mengembalikan kenangan malam pertama anda tercapai...

Kelebihan Aimey Virgin Gel...

diadun dengan ekstrak herba seperti Manjakani, Pueraria Mirifica dan Sireh
merapatkan otot serta menyempitkan faraj
mengatasi masalah keputihan
mengurangkan lendir berlebihan
manghilangkan bau yang kurang menyenangkan
membunuh kuman punca kegatalan dan bau
mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit
menegang dan mengurangkan kenduran di alat sulit
memelihara keseimbangan pH vagina
meransang hormon seks
meningkatkan dan menguatkan sistem kemutan dan cengkaman
menjadi pelincir dan melembapkan kawasan kering semasa melakukan hubungan seksual
sebagai astringen dan anti oksida
membaiki tisu kendur dan kusam
membina keyakinan diri dan meningkatkan kepuasan


TATACARA PENGGUNAAN:-

Bersih dan keringkan kawasan alat sulit, picit sebanyak 1 cm gel ini ke atas hujung jari telunjuk, masukkan ke dalam alat sulit / laluan vagina (lebih kurang 3 cm jari memasuki laluan vagina), lebihan gel yang melekat pada hujung jari tadi, sapukan di sekitar alat sulit dan juga klitoris.

Gunakan 10 minit sebelum melakukan hubungan, untuk keberkesanan yang optima, sapu setiap malam sebelum tidur walaupun tidak melakukan hubungan untuk mendapatkan hasil yang diingini. Tidak perlu dibilas. Tidak sesuai kepada ibu mengandung dan wanita datang bulan.

TESTIMONI :

" AVG ni mmg terbaikla, suami ayu happy sgt. Dah jadi rutin time bersama mesti letak AVG, tak bestla kalo tk letak. tqvm krn pkenalkan AVG ni kt pasaran. Tlg mbhgiakan lg pasangan suami isteri. Ayu dah ramai dah bagitau kawan2 pasal AVG ini, ada yang dah beli pun. Ayu promote sbb produk nie the best! Ayu juga nak kwn2 gembira krn dpt puaskan suami sdri…Ayu sgt sgt puas hati ngn produk ni, insya Allah akan jadi customer tetap."

Ayu

"Saya amat berpuas hati dengan product ini dan suami juga berpendapat sama walaupun ia masih “SECRET” dimana suami tidak mengetahui saya memakai product ini. Alhamdulillah keintiman kami bertambah mesra and open minded. Sekarang saya tidak sabar menanti malam menjelma. Malam tadi, suami menempah candle light dinner at Royal Bintang Hotel, Seremban untuk meraikan our 10th year wedding anniversary pada 2July. Sebagai isteri, apa lagi yang yang saya harapkan, itu sudah cukup membuatkan saya gembira, rase disayangi dan dihargai. Walaupun sudah 10tahun berkahwin dan mempunyai 3 org anak, kami masih macam pasangan yang baru berumahtangga, walaupun baru mengunakan product ini selama 2minggu. Thanks to AimeySecret. !!"
Ibu Maina - Selangor

"Saya nak tanya la macam mana caranya kalau saya ingin menjadi pengedar virgin gel nie.Sebab saya pernah guna dan amat puas hati setiap kali bersama dengan suami.Jadi saya ingin menjadi pengedar supaya saya boleh syorkan kawan2 saya."
Yng berpuas hati

"Komen saya tentang aimey virgin gel, biarlah rahsia..saya beri 5 bintang untuk produk ni."
Kak anne - selangor

"Thanks a lot coz buat gel ni..mmg superb..dulu nafsu I low, skrg ni mau tau la…keputihan pun dah hilang! Yang penting suami pun semakin sayang. tahniah pd aimey women secret berjaya buat gel ajaib ni.. pahala besar ni coz telah mengharmonikan ikatan suami isteri..."
Kak Az - Penang

"Saya berbadan gempal dan mengalami masalah celah peha melecet dan hitam di sekitar alat sulit dan celah peha, selain itu, saya juga mengalami masalah alat sulit berbau. Alhamdulillah, setelah menggunakan Aimey Virgin Gel, bau sudah tiada, parut hitam juga pudar."
Syarifah - sungai petani

"Saya mengalami masalah keputihan yang serius. Sehari terpaksa ganti seluar dalam dengan kerap sebab bau dan lendiran yang melekat dan basah. Setelah menggunakan aimey virgin gel selama dua minggu, keputihan yang saya alami semakin berkurangan, bau yang kurang menyenangkan juga hilang pada sapuan pertama. Terima kasih aimey virgin gel."
Pn. Noor - Kulim.

"Seperti tidak percaya, hasilnya amat menakjubkan. Sangat ‘grip’ dan mantap. Tidak sia-sia saya beli untuk isteri saya."
En. Fuad - permatang pauh

"Suami saya beristeri dua, saya merupakan isteri pertama dan mempunyai 3org anak, untuk menambat hati suami, saya mencuba gel ini, ternyata usaha saya tidak sia-sia. Suami asyik memuji saya dan saya rasakan seperti mengecapi keindahan malam pertama."
Pn. Fida - sungai petani

"Rugi kalau tak beli! Saya takmahu komen banyak, try sendiri, feel sendiri, pasti puas hati"
En. Wan -bachok

"Sireh dan manjakani orang tua-tua kata teman baik orang perempuan, bagus untuk sistem peranakan dan elok untuk ibu lepas bersalin, pueraria tu ja saya tak pernah dengar, saya ada search kat internet, rupanya banyak khasiat nya. Saya tidak ragu-ragu untuk mencuba. Alhamdulillah hasilnya sangat ketara, semakin ketat dan mantap. Terima kasih Aimey Virgin Gel."
Pn. Fazilah -segambut

"Saya ada masalah alat sulit berbau dan kegatalan, puas saya mencuba beberapa produk tapi tidak memberi hasil yang saya inginkan. Sehingga saya mencuba aimey virgin gel selama seminggu, bau busuk sudah tiada, kegatalan juga hilang."
Ani -Batu Buruk

Kepada pelanggan yang telah mencuba Aimey Virgin Gel, dan belum memberikan testimoni, di harap sudi luangkan sedikit masa anda untuk emailkan testimoni ke aimadaisy@yahoo.com. Ada FREE GIFT untuk anda. ;-)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy