Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Monday, November 12, 2012

OFFER Halia Pala Mint Srasee - DiJAMIN MURAH, MUDAH, SELAMAT dan BERKESAN untuk Hidup SIHAT dan LANSING!!



HALIA PALA MINT (HPM)
Antara Produk TERMURAH Yang Seumpamanya Di Pasaran! 
MUDAH! JIMAT dan BERKESAN!!
Untuk hidup yang lebih SIHAT dan LANGSING!


 1 Botol 50 biji tablet

Harga : RM9.50
Pos Laju: SM RM6, S/S RM10


OFFER!! OFFER!!

SET PERCUBAAN Setengah Bulan

RM60 SAHAJA!!
Termasuk pos laju SM, S/S + RM5
PERCUMA SILVER DETOX FP 1Pek (10pcs)!!

SET SEBULAN RM114 SAHAJA!!
PERCUMA DETOX EB FP 20pcs!!
PERCUMA POS LAJU SM!! S/S + RM5

Bertindak secara dalaman:
    Bentuk tablet, makan mcm gula-gula, sedap!
    Sambutan hangat
    Harga murah, kesannya nyata agar khasiatnya dapat dinikmati oleh semua
    Atasi masalah angin dalam badan
    Mencuci usus
    Masalah early / premature menopaus
    Masalah lebam (warna kulit gelap) disekeliling mata
    Membantu masalah rasa mual, loya, sebu, pening & kebingungan akibat dari sistem pencernaan yang tidak sempurna
    Mengatasi masalah sembelit / tidak lawas
    Mengelakkan masalah buasir
    Melancarkan sistem penghadaman
    Mengurangkan kolesterol
    Membantu mengecilkan saiz fibroid / cyst
    Bertindak pantas dalam memberi kelegaan
    Masalah peluh amat masam (bau badan)
    Masalah keputihan
    Masalah senggugut & haid tidak teratur
    Masalah syahwat lelaki & wanita
    Masalah rambut cepat memutih, gugur, menipis (gandingan aromatic shower cream)
    Migrain ? Inilah penawar yang terbukti
    Terbukti membantu menurunkan dan mengawal berat badan
    Masalah kadar gula dlm darah
    Masalah tekanan darah
    Terbukti membantu dalam masalah kesuburan
    Membantu mengawal ketagihan merokok
    Gabungan terbaik Losyen Halia Pala serbaguna

Sejenis mint yang dihasilkan dari gabungan pati halia dan pati buah pala. Khasiat hebat ramuan halia dan buah pala terbukti memang berkesan untuk dijadikan penawar secara tradisional sejak dari dahulu kala lagi. Ianya diadun dalam bentuk tablet tiga segi dan dibotolkan dengan kemas dalam botol yang kecil supaya mudah dibawa ke mana-mana. Ia boleh dimakan pada bila-bila masa dan diambil sekerap mungkin. 

Cara makan : DIKESIP / DIKEMAM SEPERTI GULA-GULA - rasa yang sedap mudah dimakan oleh sesiapa sahaja termasuk kanak-kanak!

- Amalkan memakan 3 - 5 tablet HPM setiap kali lepas bersarapan, makan tengahari, minum petang dan makan malam. 

- Untuk tujuan 'diet' dan mengurangkan berat badan, makan HPM sebelum bersarapan, makan tengahari, minum petang dan makan malam

Ikuti kaedah mudah berikut bagi penjagaan kesihatan anda :
- Larutkan 20 tablet HPM ke dalam sebotol air 1.5L / 1.8L (air kosong) dan habiskan dalam tempoh sehari serta jadikannya amalan setiap hari.

- Untuk kesan segera, larutkan 10 – 15 tablet halia pala mint ke dalam suku gelas air suam dan minum bersama-sama 2 gelas lagi air suam. Ulangi setiap 1 jam sehingga mencapai kelegaan.

Untuk KESAN TERBAIK, gunakan bersama-sama Losyen Halia Pala Serbaguna Srasee disapu di tengkuk, belikat, pelipat kaki dan tangan, perut serta bahagian-bahagian lain yang berkaitan.

Kurangkan / elakkan pengambilan sotong, daging, ayam, cempedak, nangka, ciku, teh dan kopi serta makanan/minuman manis/bergula. Lebihkan memakan sayur-sayuran dab buah-buahan serta yang paling PENTING minum air kosong dengan banyak (sekurang-kurangnya 1.8 liter sehari). Jika lebih banyak adalah lebih bagus.

Minum lebih 2L atau sebanyak mungkin air kosong bagi tenaga pengajar dan mereka  yang beraktiviti lasak serta banyak mengeluarkan peluh.   


~ mudah dan murah, jimat dan berkesan ~

LAIN-LAIN KHASIAT HALIA PALA MINT
  1. mampu menolak angin/gas dalam trek penghadaman
  2. dengan bersendawa
  3. membantu mengatasi masalah gastrik dan mabuk darat atau laut
  4. mampu membuang toksin dalam badan melalui proses
  5. perkumuhan
  6. mampu meneutralkan asid dalam badan
  7. membantu dalam masalah kesuburan
  8. (gandingan dengan Aromatic Intimate Wash)
  9. membantu memperbaiki prestasi tenaga syahwat
  10. melegakan hidung tersumbat akibat selsema
  11. mengatasi masalah perut kembung, senak, sebu dan pedih ulu hati
  12. menghilangkan migrain, pening, rasa mual dan loya
  13. mengurangkan sakit tekak, kerongkong dan suara serak
  14. mampu mengurangkan batuk
  15. mengurangkan rasa bisa-bisa pada sendi/hujung jari akibat dari masalah gout, kebas kaki tangan, kaki bengkak
  16. sesuai dijadikan teman memandu bagi memberi kesegaran
  17. menyingkirkan minyak berlebihan
  18. lain-lain khasiat..

**    Kesan nyata dan segera Halia Pala Mint ialah sendawa, lepas/buang angin  dan buang air besar (lawas)


TESTIMONI : 


Testimoni 1 :
Produk : HALIA PALA MINT 

" Masalah gastrik ialah masalah utama saya, sesiapa yang mengalami masalah ni taulah betapa siksanya. Apa pun tak boleh,  nak kerja lagilah tak boleh. Kalau di tempat kerja pulak bila gastrik, saya terpaksa berbaring menahan sakit. Supervisor saya pulak si mata sepet tu selalu ingat saya mengular. Selalu dia sindir saya , kalau tak boleh kerja ...balik...pastu takyah datang-datang lagi. Pilunya hatiiiiii....dah lah perut sakit...kena marah lagi..... Satu pagi tu di tempat kerja, saya gastrik lagi..... terbaring lagi saya.  Datang kawan saya, dia bawa satu botol yang dia kata dia baru beli dari sepupu dia semalam. Dia bagi 3 biji suruh saya kunyah dan suruh saya minum air suam. Saya pun baring lagi lepas tu.  Dalam setengah jam kemudian, supervisor saya lalu...cepat-cepat saya bangun....takut kena marah lagi. Saya pun terus buat kerja saya. Kawan saya yang bagi ubat tadi sambil lalu sambil tanya saya....amacam dah baik?....a'ah la....saya terlupa...rupanya perut saya dah ok dari masa supervisor lalu tadi. Waktu makan tengahari saya tanya kawan saya...apa ubat dia bagi saya? Dia kata itu bukan ubat, itu Halia Pala Mint...campuran tradisional yang dijadikan macam gula-gula. Saya sangat berterima kasih pada kawan saya... Sejak dari hari itu sayalah pengguna setia Halia Pala Mint."
- Razali Mahusin, Taman Kempas, 32 tahun -


Testimoni 2 :
Produk : LOSYEN HALIA PALA SERBAGUNA dan HALIA PALA MINT
 
“Saya menghidapi masalah perut sebu, kembung dan angin.  Ini membuatkan saya selalu rasa tidak selesa. Tak boleh salah makan, tak boleh lebih makan dan susah nak tidur. Di tempat kerja, saya selalu rasa letih dan tak bermaya…selalu hilang tumpuan akibat perut meragam. Dah bermacam-macam jenis minyak dan losyen saya cuba, dah berjenis-jenis ubat saya gunakan, dah banyak petua saya amalkan….semuanya cuma dapat memberi kelegaan sementara saja….tak lama jadi balikkk, sehinggalah saya berkunjung ke rumah saudara saya yang tak ragu-ragu mengesyorkan saya menyapu Losyen Halia Pala Serbaguna kepunyaannya ke perut dan belakang badan saya…..Hmmm…saya cuba jugalah…tak salah mencuba… kan ? buka saja penutupnya….merebak bau wangi…tak macam yang pernah saya guna sebelum ni. Sebaik saja disapu, serta merta panasnya terasa….sapu rata-rata sampai menyerap kata saudara saya. Saya diberikan 5 biji Halia Pala Mint, disuruh kunyah dan diberi minum segelas air suam….untuk kesan lebih cepat katanya.. Mak aiii…tak sampai 5 minit, saya sendawa-sendawa dan lepas angin; macam-macam melodi keluar….cepat betul la kesannya…lega perut saya…kesan panasnya tahan betul….sampai saya balik ke rumah nak tidur pun masih terasa. Sekarang ni saya dah ok, dah balik asal, bangun pagi pun senang, badan rasa ringan, perut lawas, perut pun dah susut 3 kg dah ni ….. kawan dan kenalan yang selalu tengok saya murung akibat masalah perut saya tu bertanya apa rahsia saya dah tak macam sebelumnya…apabila saya ceritakan…ramai yang mau mencuba. Alhamdulillah, kerana kini saya bertemu dengan produk yang benar-benar SERASI dengan saya“ - Encik Rosnin, Bandar Baru Uda, 54 tahun -



Testimoni 3:

Produk : LOSYEN HALIA PALA SERBAGUNA dan HALIA PALA MINT

“Saya menjalankan perniagaan restoran, bagi mengekalkan rasa yang sedap, saya sendiri turun tangan untuk menyediakan permintaan pelanggan. Masalahnya saya kerap migrain dan ini menganggu tugas-tugas saya. Ini penyakit di bawa dari masa bujang dulu. Bila migrain, saya terpaksa makan pil yang diberi oleh doktor. Sudahlah terpaksa ulang alik ke klinik, kos lagi, leganya kejap sakitnya lama, makan pil kimia ni risau juga saya takut kesan jangka panjang yang tak elok. Satu hari tu sorang pelanggan saya menunjukkan Losyen Halia Pala Serbaguna dan Halia Pala Mint pada saya. Dia kata saya migrain pasal ada banyak asid dalam badan, Losyen Halia Pala Serbaguna Dan Halia Pala Mint ni ialah penawarnya kata dia. Untuk ambil hati pelanggan, saya pun beli la kedua-duanya. Malam apabila sudah tutup restoran, selepas mandi saya cuba untuk tidur tapi migrain yang saya dah rasakan dari petangnya terus-terusan menyerang. Macam nak pecah kepala. Saya teringatkan Losyen Halia Pala Serbaguna yang saya beli tadi. Tah nya kat mana saya nak sapu…..saya mintak isteri saya sapu badan tapi sakit kepala tak hilang lagi….saya ambil Halia Pala Mint dan kemam 3 biji sekaligus, bila dah tak tahan sakit dan rungsing akibat susah nak tidur, saya tanpa nak fikir panjang terus lumurkan Losyen Halia Pala Serbaguna ke kepala saya. Wah…sedar-sedar dah pagi….lapang kepala saya…hahaha…rambut masih ada tau. Sekarang ni saya tak ada masalah nak uruskan perniagaan saya. Sekali-sekala bila migrain menyerang, saya lawan dengan Losyen Halia Pala Serbaguna dan Halia Pala Mint. Jimat betul saya pasal tak perlu bayar mahal-mahal kat doktor. Terima kasih SRA C”. - Encik Deen, Taman Tun Aminah, 35 tahun-

Testimoni 4 :
Produk : LOSYEN HALIA PALA SERBAGUNA dan HALIA PALA MINT

Saya mengalami masalah lebihan berat badan. Sejak berkahwin 2 tahun dulu makin menjadi-jadi pulak. Dulu saya Cuma 73 kg, sekarang 86 kg.  Kawan-kawan kata saya ni penternak lemak profesional. Bengang betul la. Dia orang tak tau isteri saya ahli memasak….mana boleh saya tolak masakan isteri saya yang sedap-sedap belaka tu. Masalah besar ialah bila baju dan seluar yang ada tak muat dah…. Nak buang sayang…mahal.  Saya amalkan bersenam…sikit-sikit…hehe mengah ler… Beli jugalah ubat di farmasi, nak beli yang iklan kat suratkhabar tu mahal sangat…..   Tak de pun turun berat badan saya guna ubat-ubat yang saya beli tu,  perut ni ha…….dah keras membatu….jejak ke lantai dah.  Isteri saya pun beri galakkan….kurang hensem katanya……walaupun manisnya adeeee…..      Satu hari tu isteri saya bawa balik Losyen Halia Pala Serbaguna dengan Halia Pala Mint yang dibeli dari kawan dia.  Apa lagi, abis la perut saya diuli nya dengan Losyen Halia Pala macam uli roti pulak….Halia Pala Mint dia suruh kesip jer macam makan gula-gula. Haha….hari ni lepas dua minggu mengamalkan Losyen Halia Pala dan Halia Pala Mint, saya dah boleh pakai seluar yang saya beli 3 bulan sudah….perut dah tak keras lagi…dah lembut macam perut baby. Berat pun dah susut dekat  dua kati….apa daaaa…macam daging pulak…dua kilo daaaa…Saya menyimpan azam untuk memakai kembali baju dan seluar waktu bujang dulu selewat-lewatnya menjelang Hari Raya tahun ni. Semoga azam saya tercapai dengan bantuan Losyen Halia Pala Serbaguna dan Halia Pala Mint…..insyaallah - Azman, Peserai, 29 tahun.-

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy