Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Monday, October 22, 2012

Milky G - Produk TERHANGAT Untuk MemBESAR & MeNEGANGkan PAYUDARA Dengan CEPAT dan SELAMAT!!


Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau - BERKESAN MENEGANG dan MEMBESARKAN PAYUDARA dengan CEPAT dan SELAMAT!!








1 Kotak = 10 Paket utk 10 hari
Harga : RM110
Pos laju : SM RM6, SS RM10

(Oppss Out of Stock!!)

Jom tengok produk payudara lain yang TENGAH HOT di pasaran! Dengan lambakan TESTIMONI PENGGUNA!! :
SECRET BUST UP
PRIMADONA




OFFER!! OFFER!! 
KEMBALI MONTOK DAN SIHAT!!

1 KOTAK RM110 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU SM, SS tambah RM5
PERCUMA DETOX EB 1 Kotak!!

SET Untuk 1 Bulan
3 Kotak = RM270 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU SM, SS tambah RM5
PERCUMA DETOX EB 2 Kotak!!

SET Untuk 2 Bulan
 6 Kotak = RM470 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU SM, SS tambah RM5
PERCUMA DETOX EB 5 Kotak!!




MILKY G TEH SUSU MIRIFICA merupakan produk minuman terbaru dan paling berkesan di pasaran untuk membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Ekstrak betik hijau dan Pueraria Mirifica dari Thailand berupaya pemulihan tisu payudara dan meningkatkan rembesan estrogen ke tahap yang lebih tinggi bagi merangsang pengumpulan lemak untuk pembentukan payudara yang lebih besar dan penuh.

Sarang burung dan Marine Collagen untuk pembaharuan ligamen penggantung payudara, meningkatkan keanjalan gentian ligamen, mengukuhkan struktur payudara dan sistem sokongan untuk hasil yang lebih tegang dan gebu! Tiada lagi kesan lantunan semula! Ia juga berfungsi dengan menghalang melanin dan mengekalkan kulit yang cerah.

5 MANFAAT HEBAT MILKY G TEH SUSU MIRIFICA
1. Hasil yang memuaskan & tiada lantunan semula.
2. Tiada kesan sampingan.
3. Semudah menikmati secawan teh.
4. Memperbaiki kesihatan umum melalui pengambilan sarang burung.
5. HASIL YANG CEPAT.

PERBANDINGAN secawan Milky G dengan kaedah lain:
1 CAWAN = Kaedah Urut - 500 kali.
1 CAWAN = Tempoh Penggunaan Coli Pembesaran Payudara - 6 Bulan.
1 CAWAN = Pati Minyak Pembesaran Payudara – 200 kali urut.
1 CAWAN = Penggunaan Pad Pembesaran Payudara – 6 Bulan.
1 CAWAN = Sup Cina Pembesaran Payudara - 20 hari.

4 Manfaat Kecantikan Milky G

1. Pembesaran Payudara
Amat sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz payudara yang kecildan para ibu yang ingin mengembalikan keanjalan payudara

selepas melahirkan anak – Nikmati setiap cawan dalam hidup anda hari ini!

2. Mencantikkan Payudara
Menambah baik bentuk payudara anda secara semula jadi dan mengembalikan warna dan kecantikannya seperti diusia muda untuk meningkatkan keyakinan anda!

3. Kulit Berseri
Diformulasi untuk memulihara sistem endokrin wanita bagi memperbaiki kulit kering dan kurang bermaya.
Kini, semua wanita boleh menikmati wajah berseri untuk jangka yang lebih panjang!

4. Penjagaan Dalaman
Formula Milky G diadun secara teliti untuk menyokong sistem endokrin wanita atas matlamat membantu keseimbangan hormon, di samping membesarkan payudara anda, membetulkan kitar haid yang tidak teratur dan melindungi kesihatan faraj anda.
Setiap gadis akan memperolehi kesihatan dalaman dan luaran yang optimum.



5 Ramuan Utama TERBAIK yang membezakannya dengan produk yang lain!

Sarang Burung
Sarang Burung memang terkenal kerana kaya dengan jumlah kolagen telah terbukti dalam membantu mencantikkan ramai wanita di asia. Berfungsi memperbaiki wajah, mengembalikan keanjalan kulit dan mengurangkan selulit (kulit jeruk). Gabungan sempurna bagi mereka yang mementingkan kedua-dua keindahan dan kesihatan.

Betik Hijau
Buah tropika yang sangat baik untuk menggalakkan pertumbuhan sel payudara dan pembesarannya. Turut merupakan pembersih kolon yang penting, penyahtoksik, dan pengelupas untuk mendapatkan kulit berkilat serta memikat.

Pueraria Thailand
Mungkin bukan herba yang menarik, tetapi potensinya untuk mencantikkan payudara memang sungguh menakjubkan! Pueraria Thai menegangkan tisu payudara yang sedia ada untuk menghasilkan payudara yang lebih tegang.

Lycopene Tomato
Berkesan untuk mengekalkan keadaan keremajaan kulit dengan menggalakkan kitaran sel yang sihat dan kadar penuaan yang lebih perlahan.

Kolagen
Tahukah anda kolagen dan air membentuk struktur mengejutkan yang juga dipanggil sebagai Rantaian Air Kolagen? Penemuan ini telah terbukti secara saintifik untuk meningkatkan tugas dan penghasilan molekul, tisu dan sel-sel di seluruh tubuh badan manusia. Jelas diketahui kini, kolagen berfungsi seiring dengan air dalam mengekalkan hidrasi kulit sepanjang hari, untuk kulit yang licin dan berseri


Pertanyaan yang biasa: "Berapa lama boleh nampak kesan ya?"

Jawapan Kami: Pasti boleh nampak kesannya! DI bawah adalah pengalaman kami selepas membuat kajian dan mengumpul maklumat dari beribu-ribu pelanggan.

"Setiap Cawan untuk Keyakinan dan Kejayaan Hidup yang Indah!" / "Setiap Cawan Tangga Kejayaan!"

6 jam: Meningkatkan peredaran darah - Perjalanan berbalik ke arah pertumbuhan dan akil baligh
Nikmatilah secawan teh susu harum di mana setiap hirup memberikan rasa terjaga yang berpanjangan. Kembalikan puncak akil baligh, rasakan kepanasan di sekitar buah dada dan puting yang menonjol. Nikmati pengalaman ini untuk jangkamasa 8 jam yang seterusnya!

10-14 hari: Pembaharuan Sistem Endokrin - Peningkatan pertumbuhan payudara - Sediakan set coli baru.
Masalah dengan sistem endokrin reda secara beransur-ansur, keadaan kulit diperbaiki, ukurlilit dada bertambah. Payudara anda kini rimas dan memerlukan coli yang baru!

20 hari: Tegang & Berisi, walaupun tanpa coli!
Tiada lagi payudara yang kering dan kendur! Ia kini tegang dengan keanjalan, memberikan keyakinan yang melimpah walaupun tanpa coli! Minum dengan mudah dan rangsang penambahan 1-2 saiz cawan ke arah ukuran badan yang sempurna!

60 hari: Belahan dada terbentuk, mengembalikan keyakinan anda!
Payudara yang menawan dan sempurna terbentuk; bersimetri, tegang dan besar, dengan belahan yang begitu dalam dan menarik.
Jangka panjang: Payudara Licin & Cerah - Berseri & Sihat - Kecantikan Wanita Sebenar

Sarang Burung & Teh Susu Betik membantu anda dalam segala aspek; dalam mempertahankan sistem endokrin, mengekalkan keadaan kulit yang baik dan kesejahteraan umum, dan yang paling penting, memastikan payudara yang cantik, licin dan lembut, memberikan warna puting coklat yang segar dan areola berwarna terang, mengimbau memori di zaman remaja serta meningkatkan kecantikan dan sifat kewanitaan anda.

Siapa yang memerlukan Milky G??

Peralihan Akil Baligh Tidak Sempurna
Perkembangan payudara adalah tanda luaran akil baligh yang pertama untuk gadis dalam persediaan ke era dewasa. Jumlah estrogen yang lebih tinggi dirembes semasa akil baligh merangsang pertumbuhan payudara. Malangnya penghasilan estrogen berkurangan dengan masa dan mempengaruhi kesihatan payudara serta pertumbuhan keseluruhan yang tidak lengkap. Faktor-faktor ini sering menghalang gadis daripada berkembang dengan sepenuhnya, menyebabkan payudara kecil, rata dan kering tanpa keanjalan - Gadis dalam kategori ini memerlukan satu lagi peluang akil baligh untuk memperoleh pertumbuhan payudara matang.

Gangguan Endokrin
Tanda-tanda leukorrhea atau kitaran haid tidak teratur menunjukkan gangguan hormon yang memerlukan suatu mesej tubuh yang baru.

Ukurlilit Dada Tidak Menawan
Kedua-dua jenis wanita bersaiz gemuk atau kurus yang bergelut dengan ukurlilit dada yang kecil – Perubahan baru ini amat diperlukan untuk mendapatkan postur yang sempurna.

Ibu Menyusu
Kebanyakan ibu selepas bersalin mengalami pengurangan pesat pada saiz payudara mereka.
Tiada perubahan yang lebih besar di kawasan lain berbanding payudara selepas kehamilan - Pembesaran dan pengekalan saiz payudara menjadi penting.

Bentuk Payudara Tidak Menarik
Penggunaan coli yang salah untuk jangka masa panjang menyebabkan payudara hilang kekenyalan, pertumbuhan tidak sekata, dan masalah bentuk payudara tidak menarik akibat tarikan graviti – Buka tirai baru dan tanam tekad untuk satu set payudara yang menawan!

Milky G Produk yang sungguh Mengagumkan:

1#: Kembali ke pangkal akar masalah pertumbuhan payudara kecil, penyelesaian dan penambahbaikan tanpa kelewatan atau keraguan!
Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau mengandungi betik hijau dan pueraria thai yang mengawal atur fungsi ovari di samping merangsang perembesan hormon estrogen supaya sel payudara mendapat nutrien yang mencukupi pada
kadar yang cepat untuk pertumbuhan tisu dan pembesaran payudara yang menyeluruh.

2#: Kulit Baru Berseri – Penjelmaan Payudara yang Menawan!
Sarang burung kaya dengan kolagen semula jadi untuk mengembalikan keadaan kulit awet muda. 98% pelanggan wanita berkongsi pengalaman tentang keadaan kulit dengan cela yang kurang, lebih cerah, anggun dan lembut.

3#: 100% Semula jadi, Selamat Dimakan untuk Jangkamasa Panjang, dan Tiada Lantunan Semula!
Milky G - Diperbuat daripada 100% ramuan semula jadi. Kualitinya telah diuji dan sesuai dimakan untuk jangkamasa panjang.

Tiada kesan lantunan semula walaupun pengambilan produk terhenti. Milky G telah mencapai 98% Kadar Kejayaan, Kadar Pelanggan yang datang semula untuk mendapatkannya sehingga 96%. Data ini Statistik dari Jawatankuasa Vessly Perfect Korea & Agensi Payudara Lain yang Terkenal dan Diiktiraf.

98% Kadar Kejayaan Teh Susu Pembesaran Payudara
Saiz Payudara: 82% pelanggan mengalami pertambahan 1-3 saiz cawan coli.
Pembentukan Payudara: 98% pelanggan mempunyai payudara yang lebih kukuh dan penuh.
Bentuk Payudara: Serupa dengan implan, lembut, gebu dan bulat.
Keanjalan Payudara: Tidak lagi kendur dan lendut. Lebih tegang, montok dan menonjol. Keadaan Kulit: Kulit di sekitar payudara lebih lembut dan berseri dengan areola yang lebih cerah.




TESTIMONI:







0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 27sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Awet Muda Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch Gluta 20000mg Super Whitening GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Ratu Dara K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Metal Fortis Milky G Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist miracle mask Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita Persoalan Premium Diet Plus Fibre Primadona Breast UP Produk Awet Muda Produk Collagen Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita Produk Kosmetik Produk Payudara Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Ramping Balm Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC RED POMEGRANATE Whitening Lotion Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy