Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Thursday, October 27, 2011

Jamu Ratu Dara - Kembali INTIM dan HANGAT!!



Harga :
RM 30 + RM 6 Pos laju (SM)
RM 35 + RM 4 Pos laju (S/S)
(BND / SGD) 15
(60 Kapsul Menakjubkan)
(Harga yang sangat mampu-milik dan ekonomi
untuk produk hebat seberkesan ini)

OFFER!! OFFER !!
1 Botol:
RM35 SM
RM40 SS
Termasuk Pos Laju


BEST OFFER THIS MONTH!

Set TERLARIS dan TERMURAH Di Pasaran!
DIJAMIN BERKESAN!
untuk KETAT, INTIM dan 
MONTOK Payudara+Pinggul

2 Botol Jamu Ratu Dara
+
1 Botol Thanyaporn Breast
+
PERCUMA Aimey Virgin Soap

= TOTAL RM100 SAHAJA!!
PERCUMA Pos Laju SM! (SS + RM6)
Harga biasa RM129!

Adakah anda:
Merasa rendah diri dengan suami kerana prestasi anda tidak sehebat zaman muda dahulu?
Kurang keyakinan diri luaran dan dalaman?
Masalah sengugut dan period yang tidak lancar?
Kurang selesa di sebabkan masalah keputihan melampau dan menyebabkan bau yang kurang enak di vagina?
Mempunyai masalah perlawasan dan pembuangan?
Sering lesu, letih dan lemah urat badan?
Kulit dan wajah kusam dan pucat tiada seri langsung?
Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannya..
Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.

Antara khasiat Jamu Ratu Dara:
Sangat berkesan untuk merapatkan, mengetatkan serta menghangatkan lagi bahagian keintiman wanita.
Mengembalikan tenaga batin luaran & dalaman wanita.
Merawat keputihan dengan berkesan.
Melancarkan haid dan mengatasi sengugut.
Membantu mengatasi sakit pinggang & membuang angin dalam badan.
Memulihkan tenaga dan peredaran darah.
Mengecut & menguatkan rahim selepas bersalin.
Meningkatkan kesuburan wanita.
Membantu mendapatkan zuriat.
Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
Membantu menurunkan berat badan.
Mencegah barah payudara dan rahim.
Seri awet muda dan boleh mencantikkan kulit.
Kami bawakan anda Jamu Ratu Dara - Dengan harga yang sangat mampu milik dan ekonomi, kini anda tiada alasan lagi untuk kelihatan sihat, hebat dan cantik luaran dan dalaman.

Cara Pengambilan:

2 kapsul pagi dan 2 kapsul malam - (Minggu Pertama).
Miggu ke-2 dan ke-3, mkn 2 kapsul sekali mkn sekali sehari sehingga dtg bulan

Tips Pengambilan:

Utk mendapat kesan dan khasiat yang optimum, pengunaan kali pertama boleh amalkan 2 kapsul pagi dan 2 kapsul malam. Jika sudah mendapat kesan yang di kehendaki, boleh maintain dengan pengambilan 2 kapsul sehari sahaja sahaja.

** Banyakkan meminum air putih untuk hasil yang lebih baik.
** Tidak sesuai untuk ibu mengandung, menyusu bayi, dan wanita dalam haid.
** Tindak balas adalah berbeza-beza mengikut kesesuaian badan seseorang.
** Ini adalah persediaan herba tradisional.

Soal-Jawab Mengenai Jamu Ratu Dara

Jika anda mengalami pening2, mengantuk, rasa mual, ari-ari rasa berdenyut dan sakit, keluar keputihan yg banyak pada awal pengambilan, itu adalah normal dan merupakan tindak balas dari herba dalam Jamu Ratu Dara (JRD). Segala tindak balas adalah bergantung kepada antibodi dan ketahanan badan masing-masing. Setiap tindakbalas ini juga berbeza diantara setiap individu. Tindakbalas ini hanyalah sementara dan akan hilang dalam masa dua atau tiga hari selepas mengamalkannya. Antaranya :
  • Pening kepala.
    Pening kepala terjadi disebabkan oleh metabolisme di dalam badan yang rendah dan proses ini membantu meningkatkatkan kembali metabolisme badan.Untuk mengatasi masalah tersebut minum banyak air kosong .Sekurang-kurangnya 8 gelas satu hari. Lagi banyak lagi bagus...

  • Mengantuk atau penat di peringkat awal pegambilan Jamu Ratu Dara.
    Itu adalah tindak-balas pemulihan dan berlaku hanya sementara sahaja. Itu adalah tanda banyak toksin didalam badan. Ini kerana tahap kolesterol di dalam badan terlalu tinggi dan toksin yg banyak di dalam badan. Proses penurunan kolesterol dan penyingkiran toksin akan menyebabkan tindak balas ini berlaku untuk beberapa hari sahaja. Insya'Allah anda akan kembali normal dan segar selepas itu.

  • Keluar keputihan yang banyak.
Itu adalah normal.Teruskan makan JRD. Ianya adalah sebahagian dari proses pemulihan. Selepas seminggu (mungkin lebih lama) keadaan akan pulih seperti biasa bergantung kepada tahap dan serius mana keputihan yang dialami oleh individu tersebut.( Tempoh yang diambil untuk menghilangkan keputihan iniadalah berbeza bagi setiap individu). Pengambilan yang konsisten akan dapat menghilangkan terus keputihan dan juga bau yang tidak menyenangkan.
  • Sakit atau rasa berdenyut di bahagian ari-ari.
Sakit ari2 tersebut cuma sementara kerana dalam proses membaik pulih kan rahim tersebut. Ini adalah kerana rahim anda tidak berapa sihat. Jika rahim tidak sihat, muka pun kurang berseri.


Soalan Lazim Pengguna Jamu Ratu Dara.


S : Semasa pengambilan Jamu Ratu Dara, bolehkah seseorang itu mengambil makanan tambahan, vitamin, pil perancang atau lain-lain supplement?
J : Jamu Ratu Dara di buat 100% daripada herba-herba terpilih yang berkhasiat dalam proses penyembuhan dan kesegaran tubuh badan.Tiada sebarang masalah tetapi di nasihatkan untuk menjarakkan masa pengambilan antara ubat-ubatan lain itu sekurang-kurangnya 2 jam.

S : Siapakah yang tidak boleh makan dan mengamalkan Jamu Ratu Dara ini?
J : Mereka yang sedang menyusu bayi, sedang datang bulan dan mereka yang menghidap darah tinggi tidak di galakkan.

S: Adakah boleh mengamalkan Jamu Ratu Dara selepas bersalin / melahirkan?
J :
Bagi orang yang baru melahirkan anak, boleh mengambil JRD pada hari ke-20 dalam pantang. JRD dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot-otot yang kecut, menyembuh luka bersalin, memulih dan menyempitkan lagi faraj dan boleh mengecutkan rahim.
**Namun jika menyusu badan, tidak di galakkan / bergantung pd bayi. Mulakan dgn dos yg sedikit iaitu sebiji sehari. Jika bayi tidak serasi, berhenti.
S : Jamu Ratu Dara panas tak? Boleh membantu mendapatkan zuriat?
J : Jamu Ratu Dara tidak panas. Insya-Allah boleh membantu menyuburkan rahim dan membantu untuk menambahkan kesempurnaan hubungan suami isteri..

S :
Boleh kah amalkan Jamu Ratu Dara jika saya masih menyusukan bayi?
J :
Kami tidak mengalakkan pengambilan JRD semasa tempoh menyusu bayi. (Tetapi jika anda ingin mencuba juga, mulakan dengan dos yang sedikit. Sebiji sehari, dan lihat tindak-balas bayi. Jika bayi anda tidak serasi anda di nasihatkan berhenti)

S : Adakah Jamu Ratu Dara boleh membantu melancarkan sistem kitaran haid yang tidak teratur?
J : Salah satu khasiat Jamu Ratu Dara adalah membetulkan sistem kitaran haid bagi yang mengalami masalah haid tidak teratur. Alhamdullillah ramai yg telah dapat mengatasinya.

S : Mengapa setelah mengambil Jamu Ratu Dara, darah haid saya keluar dengan banyak dari biasa?

J : Itu adalah tindak-balas positif kerana ia melancarkan pengaliran darah haid anda. Darah haid memang perlu di keluarkan dengan kadar yang sepatut nya agar tidak tertinggal didalam rahim. Jika haid tidak lawas dan keluar sedikit sahaja di khuatiri kelak akan menimbulkan masalah rahim dimasa akan datang.

S : Adakah anak dara yang belum berkahwin boleh ke mengamalkan Jamu Ratu Dara?
J : Boleh. Jika anak dara dan belum berkahwin, memadai dengan sebiji ke dua biji sehari sahaja. (Pengambilan jamu perlu di amalkan secara berpanjangan. Bermula dari anak dara sehinggalah melangkah ke fasa perkahwinan dan seterusnya memasuki alam keluarga dan bekeluarga)

S:Adakah Jamu Ratu Dara boleh menguruskan badan?
J : Jamu Ratu Dara BUKAN produk utk menguruskan badan. Ia merupakan produk herba yang khusus utk kesihatan dalaman wanita. Tetapi JRD sangat berkesan untuk melawaskan pembuangan. Sedikit sebanyak mungkin boleh membantu untuk mengurangkan berat badan. Kurangkan makanan berminyak dan berlemak. Wajibkan pengambilan 8 gelas air atau lebih dalam sehari.

S : Sejauh mana Jamu Ratu Dara boleh membantu hubungan intim suami isteri?

J : Ini adalah terbukti dan telah ramai yang berpuas hati. Para isteri
yang mempunyai masalah semasa melakukan hubungan intim pasti akan dapat menghangatkan kembali hubungan bersama suami.
**Tips – Amalkan memakan JRD 2 biji pagi dan 2 biji malam. Cuti dari bersama suami selama 3-5 hari. Selepas tempoh bercuti dan berpantang selama 3-5hari itu, cuba bersama dengan suami anda. Pasti akan rasa perbezaanya! Hangat seperti malam pertama.. Suami anda pasti tersenyum..
PERINGATAN – Tindak-balas dan testimoni adalah berbeza-beza mengikut individu dan keserasian badan masing-masing. Jika anda tidak biasa / tidak pernah makan jamu, mulakan dgn dos yang sedikit dahulu supaya badan anda tidak terkejut dengan tindak balas herba ini. Badan anda, anda yang tahu.. ;)

TESTIMONI SURE POWERR!! :

Ayu (Kota Bharu )Salam kak. Tak sia-sia saya cuba jamu akak ni. Badan makin ringan time nk bangun pagi. Membuang pun lawas je..hihi.. Lagi satu kak, yg paling power time ehem ehem, mmg berbeza sekali la kak.. senyum le asben saya sampai pg esoknye..hik hik..Tq kak.. Saya akan try menten makan jamu akak ni.

Izanni ( Kota Damansara )
Keputihan saya dah ilang kak!! Best sgt. Sebelum ni asyik rasa tak selesa je..Ni baru makan 2 botol..nanti saya up date lagi..tq kak eryn..

Kak Leen ( Seremban)Mmg best la erin..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lama dah kak leen tak makan jamu. Badan pun rasa tak best. Dingin jek selalu dgn abang. Tapi lepas try test yg erin bagi test free aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli la pulak yer…

Nazlia ( Dengkil)
Saya ni memang susah nak buang air tapi sejak JRD ni Alhamdulillah tiap2 pagi buang air. Badan pun makin bertenaga. Pasal ketat padat tu taktau la saya kak..sb saya lom kawen lagi. Tapi keputihan pun dah takda ni... time kasih JRD and kak eryn.. Nanti saya pomot dkt kwn2 ye kak..hihi..

Kak Ju (Kajang)
Ramai org tegur nama muke kak ju cam berseri2 je..kak ju pun tak perasan..tp bile igt2 balik..mesti sb makan jamu ratu dara ni.. Badan pun best je rasa, sakit2 urat ilang.. Tang grip grip tu..mmg rasa lain sgt.. Bahagia je..hehe..

Mummy Haiqal ( Cheras)
Hi Mama Rissa..Ni haa u mintak testimony kan..ni yg jadi kat I lepas makan Jamu ratu dara u tu ..ni baru makan 1 stengah botol je ni dah rasa cam ni..

1. Keputihan dah takda lgsg u..
2. Kulit muke i semakin makin berseri2 n nampak merah2 je..cam fresh je rasa..hehe..
3. Badan rasa ringan je..lenguh2 badan tak rasa dah..urat dah tak berangin kot..hehe..nk bgn pagi pun senang..
4. Bab 18sx tu memang super duper superb..sengihhhh jek cik abang i..
Tu je la..sape2 nk try mmg di rekemenkan la.. Tak rugi punye..
p/s : nanti I try pomot kat bdk2 opis ye..kalau laku leh la I jd dealer..hihi..

Dila (Johor)
memang best la kak JRD ni. memang time “tuttt” tu, jgn ckp la... Dila dh mkn byk dah termasuk yg glemer2 tu... tapi kesan JRD ni macam lagi best pulak..serasi kot dgn dila.

Dila mkn dlm seminggu senyap2..pastu test dgn hubby..dia tegur rasa lain..dia kata ketat len macam je..hihi..malu la kak..tp la kesannye..tq kak erin..

Najuha (Kajang)Salam kak..sorry lambat bg testi yg akak mintak..huhu. Saya makan dah nk masuk 2 botol. Walaupun ada tinggal2 sb terlupa tp saya dapat rasa kesannye jugak kak. Pembuangan sgt lawas, selera makan pun berkurangan..sb rasa cam cepat kenyang. Ketat2 tak tau la kak, tak kawin lg..hehe. Tp keputihan dan keliatan sb sakit2 urat nk bgn pg takde dah.. Tq kak erin. Semoga jamu ratu dara suksess!!
Puan XXXXXXX@yahoo.com
Kak, jgn letak nama n email saya kak..malu..hehe. Hubby suruh saya menten makan jamu akak, sedap katenye..hihi. Sebelum ni makan jamu yg agak mahal, bile cuba jamu akak..sama je kesannye..so mestilah saya nk yg murah tp berkualiti superb kan..Pengguna yg belum cuba, cuba lah..berbaloi2...
PuanAnnina, Kajang.
Puan Eryn, tq sb bg saya test jamu ratu dara ni..sebotol je saya makan dah hilang keputihan. Letih2 badan pun tak rasa. Balik keje boleh lagi merayap pegi shopping...kalau tak, mesti saya rasa cepat penat. Yang pasal dalam kelambu, mmg menjadik la..hari2 mau kata suami saye.. hehe..Tq puan..
From email : Norwana, Ipoh.
from XXXXXwana08@gmail.com
to jamuratudara@gmail.com
date Wed, Nov 25, 2009 at 11:07 AM
subject JRD
Hi kak erin!!
saya nk kasik testi sikit ni!!
mmg best untuk hilangkan keputihan sb saya makan keputihan ilang kak!! kalau tak asik tak selesa je kalau time ada keputihan byk tu.nk bersama pun kita rasa tak yakin je sb bau tak sdp..
saya kawin mude kak, anak dah 2, kdg2 penat layan anak2, keje lagi..so lyn suami pun gitu2 je..lagipun saya kurang amik berat sgt pasal ketat2 ni sb tak suke mkn jamu. Tp lepas try JRD akak ni, suami saya ckp lain mcm jek rasa..hehe!!
Tq kak erin!! harap maintain harga camni ok..boleh saya maintain mkn tetiap bulan..
Tq daripada-
Wana
Puan Insyi (Cheras)
Quote:
Originally Posted by insyi©
saya dah abis guna 1 botol....
ni nak masuk botol kedua lak....
jamu ni elok utk yg ada mslh keputihan....bg yg dah kawen.....elok la amalkan....sbb yg dalaman tu kita x nmpk....kena la jaga..nak2 kalau dh ada anak 2,3 org ni.....hehehhe
lg satu....so far sy rasa, JRD ni lah yg plg cepat berikan kesan...
tak caya...cubalah....

Kak Mai (Seremban)013665XXXX Kak mai dah mengamalkan JRD ni baru je..sebotol pun tak habis lagi...alhamdulilah period saya yang dah lama tertanguh dulu dtg balik..Suami pun suka dan memuji bila time bersama.. Saya puas hati sgt dgn JRD. Harga murah. Kesan bagus..

Dilila_XXXX@gmail.com (Kajang) Walaupun mula2 rasa pening sikit n keputihan keluar dgn banyakknya..lepas 3-4 hari semua ok balik. Tindak balas agaknya ye? Sekarang ni terasa segar badan dan paling terasa bahagian payudara semakin naik la kak.Terasa makin ketat plak bila pakai bra. Yang dkt bwh tu mmg dah comfirm ketat la kan..hehe.. Besttt!

From email : Kak Nita (Kuala Lumpur)
from XXXhoney@yahoo.com
to jamuratudara@gmail.com
date Thu, Dec 1, 2009 at 12:07 PM
subject : JRD
Slm
Memang best makan jamu ratu dara ni.. Saya ni pertengahan 30an. .Letih kerja, anak2 lagi, uruskan rumah lagi. Bila malam tu nk tido je..kalau suami mintak pun saya tolak kdg2..tak pun layan sekadar layan je..
Nak habis cepat dan nk tido balik je. Tapi sejak makan JRD ni badan cergas n time malam2 tu kalau suami tak ajak..saya pulak beria2 nak..hehe.. Mmg lain la..suami pun perasan..mcm malam pertama dulu2 je.. tq JRD.. :D
Rgds;
Kak Nita, KL.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy