Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Tuesday, July 5, 2011

CHANTIQUE COLLAGEN - 3000mg Fish Collagen Dalam Setiap Sachet !!!



CHANTIQUE COLLAGEN - 3000mg Fish Collagen Dalam Setiap Sachet !!
Rahsia Wanita Anggun, Muda, Cerah dan Gebu!!


Sekotak : 12 Sachet x 10gm
Harga : RM68 Sekotak - untuk 10 hari.

SPECIAL OFFER!!

1 Kotak RM5x.xx SAHAJA!!
3 Kotak RM1xx.xx SAHAJ!!
PERCUMA Pos Laju + Detox Patch 2pcs!


Anyys Beauty mengorak setapak langkah lagi melalui penghasilan produk collagen terbaru untuk kecantikan wanita setelah berjaya menghangatkan pasaran melalui produk pelangsingan Fit-Up dan Stayfit ..

Chantique Collagen merupakan produk berbentuk jus minuman enak berperisa Blueberry. Ia diperkayakan lagi dengan kombinasi Fish Collagen Gred A, Pueraria Mirifica, White Fungus, Ascorbic Acid yang pasti memberikan kesan yang memuaskan pada kulit anda

Chantique Collagen mengandungi :-
Fish Collagen (95% Protein)
  • Membantu mencantikkan, menghaluskan, dan menganjalkan kulit,
  • Mengurangkan garisan halus, kedutan dan masalah pigmentasi pada kulit,
  • Melembab dan mencerahkan kulit
  • Memberi kebaikan pada kuku dan rambut

Pueraria Mirifica
  • Memperbaiki kadar hormon estrogen
  • Menghaluskan, menegangkan dan menganjalkan kulit
  • Membantu mencegah jerawat pada muka dan badan
  • Menganjalkan semula punggung dan payudara
  • Memontokkan payudara agar kelihatan lebih kemas dan padat
  • Anti kanser

White Fungus Extract
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Membantu mengawal berat badan
  • Membantu melindungi usus pesakit gastrik
  • Mengatasi masalah sembelit

Kacip Fatimah
  • Membantu merapatkan otot-otot rahim
  • Memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
  • Mengurangkan senggugut
  • Melambatkan monopous
  • Meningkatkan fungsi seksual
Ascorbic Acid (Vit C 99%)
  • Membantu tubuh menghasilkan collagen secara semulajadi - struktur protein yang diperlukan untuk memelihara kesihatan gigi, tulang, gusi, tulang rawan, pelapis sendi, kulit dan pembuluh darah
  • Merupakan anti oksida yang baik untuk mengelakkan kerosakan sel badan akibat dari serangan radikal bebas

Stevia Extract
  • Pemanis rendah kalori
  • Membantu mengawal keseimbangan gula dalam darah dan menyokong pankreas
  • Meningkatkan fungsi pencernaan
  • Mempercepatkan pemulihan kesakitan ringan

Blueberry Powder
  • Membantu mengawal tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan risiko stroke
  • Mengandungi zat besi untuk peningkatan pembentukan darah
  • Mengurangkan risiko pembentukan batu ginjal

NOTA :
  • Bancuhkan 1 sachet Chantique Collagen ke dalam 120ml air suhu bilik.
  • Utk kesan maksimum, diambil sebelum tidur
  • Waktu period disarankan untuk berhenti seketika pengambilan collagen ini bagi mengelakkan gangguan pada cycle period. Mula mengambil semula pada hari pertama suci (Cara yang terbaik)
  • Untuk WANITA SAHAJA. Wanita mengandung tidak boleh mengambil produk ini
Jom tengok testimoni ;-)

TESTIMONI 1 - MASALAH KULIT MUKA BERJERAWAT
Sebelum ...





Kesan Penggunaan Chantique Collagen Selepas 10 Hari - Jerawat yang naik cepat kering dari biasa. Akan meneruskan Chantique Collagen ini agar parut jerawat menjadi pudar ...


Selepas ...



________________________________________________


TESTIMONI 2- MUDAH LESU, KULIT KUSAM WALAUPUN SELEPAS MAKE-UP, TAPAK KAKI KEMATU, PERUT BUNCIT

Sebelum ...




Kesan Penggunaan Chantique Collagen Selepas 10 Hari - Badan semakin ringan dan menjadi semakin bertenaga, tidak mudah lesu seperti sebelum ni, toner kulit muka tampak lebih terserlah dengan menggunakan make-up yg sama, perut semakin kempis, kaki yang berkematu sudah berkurangan

Selepas ..



__________________________________________________


TESTIMONI 3 - CUP BREAST PENUH, RASA BERTENAGA, RESDUNG BERKURANGAN, KULIT MUKA SEMAKIN CERAH & HALUS - Fasihah (KL)

Selepas 10 hari penggunaan Chantique Collagen, Cup Breast menjadi penuh.. Badan rasa lebih bertenaga. Jika dahulu bangun pagi mesti bersin disebabkan resdung, tapi sekarang bangun pagi tak bersin dah. Kulit muka pun rasa semakin cerah dan halus hehe

__________________________________________________


TESTIMONI 4 - KULIT SEMAKIN CERAH, GEBU, LEMBAP, HALUS, PEMBUANGAN LAWAS HANYA DALAM MASA 5 HARI - Pn Rokiah (Sg Petani) - 012-5418595 (UPDATED)

Dengar je produk collagen, bagi saya biasa saje. Saya pernah mencuba berbagai-bagai produk colagen jenama lain. Dalam masa 10 hingga 14 hari baru nampak kesannya. Tapi selepas saya tengok iklan Blueberry Chantique Collagen di akhbar Kosmo, teringin nak mencuba juga. Menakjubkan selepas 5 hari saja meminumnya, kulit saya kelihatan cerah halus, gebu dan lembap serta pembuangan jadi lawas. Teguran dari kawan-kawan yang kulit saya nampak cerah, halus membuatkan saya lebih yakin dan berpuashati.

Hari ini genaplah sebulan saya mencuba produk chantique collagen. Jika dlm masa 5 hari,kulit saya nmpk cerah, halus, gebu dan lembab .. masuk hari yg ke 8, lagi perubahan positif saya sedari .. Setelah memakai bra seharian , garisan2 halus pada payudara sudah tiada lagi . Selain itu Chantique juga baik untuk penglihatan, keputihan, lawas, menguatkan akar rambut dan merapatkan lagi keintiman. Saya akan terus menggunakan produk ini. terima kasih chantique collagen. Harganya pun berpatutan.



_________________________________________________


TESTIMONI 5 - KULIT MENJADI ANJAL & AWET MUDA SELEPAS PENGGUNAAN CHANTIQUE COLLAGEN SELAMA 1 BULAN SETENGAH - Pn Aini - 019-4468916 (TERBARU)

Sebelum ...





Kesan Penggunaan Chantique selepas 1 bulan setengah - Kulit muka menjadi lebih anjal dan awet muda. Sangat berpuas hati dengan Chantique Collagen ...

Selepas ...



_______________________________________________



TESTIMONI 6 - MASALAH JERAWAT, PARUT JERAWAT, WARNA KULIT TIDAK SEKATA, KULIT MUKA SEMAKIN HALUS, CERAH - Pn Ida 017-5079192 (TERBARU)

Sebelum ...




Kesan Penggunaan Chantique selepas 1 bulan setengah - Saya mempunyai masalah jerawat, parut, kulit tak sekata dan kasar pada wajah. Pelbagai cara dan produk telah saya gunakan, tetapi kecewa akhirnya sehingga saya diperkenalkan dengan "Chantique Blueberry Collagen Drink" oleh rakan saya yang juga mengamalkan minuman ini. Kulit beliau memang cerah berseri, halus dan sekata. Saya telah minum produk ini lebih kurang satu setengah bulan dan hasilnya
memang memuaskan dan amat berkesan. Lihat wajah saya sekarang.....Halus, cerah
sekata dan jerawat kering serta parut pudar. terima kasih Chantique Blueberry Collagen Drink.

Selepas ...



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy