Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Tuesday, June 28, 2011

Produk Baru Masuk!! Mandian Aura 7 Purmana, Rx Young..SEMUAnya BEST BEST!!


Produk Baru Masuk!! Mandian Aura 7 Purmana, Rx Young..SEMUAnya BEST BEST!!

Produk Terbaru di Daisy2u:

Rx YOUNG

Harga 1 Kotak Minuman Rx Young:

OFFER BEST!!

Dengan Hanya RM270
PERCUMA KEAHLIAN!

PERCUMA POS LAJU untuk Semenanjung
PERCUMA RxCoffer 5 Sachet
(untuk lebih kesegaran)
PERCUMA Detox Foot Patch 10pcs (Jun Gong)
(
untuk buang toksin dlm bdn)




testimoni-1-anti-penuaan

testimoni-2-anti-penuaan

testimoni-3-anti-penuaan




Mandian Aura 7 Purnama


Harga Pasaran : RM70
(Tidak termasuk kos pos)

OFFER! OFFER!!
1 Set : RM69 sahaja
POS Percuma Seluruh Malaysia



Khasiat mandian Aura 7 Purnama:-

Untuk Masalah Rumah Tangga/Pasangan
* Penyeri Diri
* Pemanis Diri
* Penyegar Diri
* Selalu Dikasihi Suami/Istri
* Melembutkan Hati Suami/Istri
* Mengembalikan Semangat
* Menghilangkan Keletihan
* Menghilangkan Rasa Jemu/Bosan Dengan Suami/Istri
* Mengembalikan Kepercayaan Diri
* Selalu Diingat Suami/Istri
* Memberi Ketenangan Diri

Untuk Perniagaan
* Pelaris
* Rezeki Murah
* Dihormati Orang
* Membawa Tuah
* Membuka Jalan Berniaga
* Melancarkan Perniagaan
* Selalu Bersemangat

Untuk Jodoh
* Menaikkan Seri Wajah
* Selalu Jadi Perhatian
* Nampak Menawan
* Menambah Kepercayaan Diri
* Mudah Bergaul
* Selalu Dikasihi
* Selalu Diingat

Pengandaman
* Menaikkan Seri Pengantin
* Nampak Bercahaya
* Selalu Kelihatan Segar
* Peninding/Pemagar Masa Berarak
* Menambah Keyakinan Pengantin
* Menghilangkan Rasa Gemuruh

Untuk Anak-Anak
* Menguatkan Lagi Daya Ingatan
* Tenang Dalam Pelajaran/Peperiksaan
* Penerang Hati
* Dengar Kata
* Mengembalikan Semangat
* Cepat Pemahaman
* Menambah Kecergasan

My Review:

Wahhh..mmg best sangat pakai ni (buat mndi la) hehe..bau nya tersangatlah harum dan menyegarkan.. memang rasa tenang je fikiran pas mandi tu.. hilang sume stress! Serius! Rasa lebih bersemangat dan tak mudah letih..jadi nak buat kerja pun lebih mudah ;-)

Kira macam kita mandi bunga la..Nak mandi bunga dah x payah susah2 nk carik bunga merata keliling rumah @ rumah2 jiran :P xyah susah-susah nak beli 7 jenis bunga la..ni bukan amalan khurafat ye hehe.. mandi bunga tu mmg bagus utk kesihatan n hilangkan tekanan..

Mandian Aura 7 Purnama ni, menyingkirkan unsur-unsur negatif dalam diri kita dan kembalikan unsur-unsur positif kita..Secara tidak langsung juga, hanya yang positif sahaja yang akan dtg pada kita..insyaAllah.. Mandian ini mungkin perlu kita buat beberapa kali untuk mendapatkan kesan yang terbaik.. Tapi sekali mandi pun kita dah dapat rasa perubahannya InsyaAllah..

Jadi sesiapa yang sering bermasalah, atau berpenyakit, tertekan dengan pelbagai masalah di tempat kerja, tempat belajar, masalah dengan keluarga @ rakan2, masalah anak2 atau dengan pasangan..masalah perniagaan, jodoh atau masalah apa sahaja, elok sangatlah buat 'Mandian Aura 7 Purnama' ni.. insyaAllah kita akan lebih tenang, lebih positif dan secara tak langsung kita akan lebih mudah berfikir untuk keluar dari segala masalah yang kita hadapi. Dengan berusaha, InsyaAllah Allah akan tunjukkan jalannya..aminn..



(Ada lagi info akan di update kemudian ;-) )


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy