Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Tuesday, October 13, 2009

Sinus Treatment Set (Set Rawatan Resdung) - Murah, Mudah, Menjimatkan dan Berkesan!



Sinus Treatment Set merupakan rawatan tradisional yang sangat efektif untuk merawat resdung pada masa kini. Rawatan ini banyak terdapat di salon dan spa yang mengamalkan rawatan secara tradisional. Kini anda juga boleh merawat resdung dengan sendiri hanya dengan Sinus Treatment Set dari 99 Kepulauan Langkawi. Penggunaan yang berterusan dan tetap dapatmenghalang penyakit resdung atau sinus menjadi kronik serta dapat memiliki kulit yang cantik lagi sihat!


Harga : RM40

Sinus Treatment Set (Lilin Resdung): RM20


Setiap pakej set resdung ini mengandungi :
- 1 kotak Sinus Treatment Set (RM20) - untuk 2 kali rawatan
- 1 kotak Miracle Mask (RM15) - untuk kegunaan 1 bulan+
- 1 paket Sinus Herb (RM5) - untuk kegunaan 1 bulan

Kos Pos Laju = RM6 utk Semenanjung. RM10 untuk Sabah/Sarawak

OFFER! OFFER!
Harga 1 Kotak Sinus Treatment Set :

|
RM18.90 sahaja


Harga 1 Set Pakej Rawat Resdung :

|
RM37.90- sahaja!!
(Harga belum termasuk kos penghantaran)



Cara Membuat Rawatan Resdung

1.Sebelum mulakan rawatan,sediakan air dalam mangkuk kecil untuk padamkan api.Tutup kipas dan elakkan dari tempat yang berangin.Baring dan dongakkan muka ke atas untuk elakkan dari tersedut asap.

2.Nyalakan api di muncung yg besar dan tutupkan lubang yg kecil dgn jari beberapa saat untuk mempercepatkan asap keluar.

3.Mula asapkan di dahi dan di antara dua kening sehingga keluar debu kuning di kulit seperti dalam gambar di atas.

4.Asapkan di bahagian pipi kanan dan kiri serta seluruh muka.Di bahagian muka yang mempunyai masalah resdung yg teruk akan keluar debu kuning yg tebal dan warna kuning gelap seperti kuning kunyit.

5.Asapkan di tepi telinga selama beberapa minit jika anda selalu mengalami gatal-gatal di dalam telinga.Setelah selesai rawatan,telinga perlu dicuci sehingga bersih dengan menggunakan cotton bud yg dilembabkan.

6. Asapkan di dalam mulut untuk mengubati gatal tekak,batuk dan nafas berbau.Setelah selesai, boleh ludah dan kumur sehingga bersih. Selepas siap rawatan,bersihkan muka dgn air atau facial cotton yg dibasahkan sehingga bersih. Boleh terus wap muka dengan Sinus Herbs dan pakai Miracle Mask.


TESTIMONIAL
nur said...

nie pon penah pakai gak..tp sekali jer coz xsempat nk order kn...mmg ok ler...lps pakai kn mmg batuk2..kluar cm bendaalah resdung nie...tp dia xla cm produk resdung len yg bila kita xbuat akan jd lebh truk...so mmg bguih ler utk da yg mslh resdung nie...jerawat hilang,,,,kegatalan pd wajah pon hilng...

Mirulz
said...
sye dh try set nih..dlm 2 minggu..mmg besh r..gatal2 resdung dh kurang sgt hahaha...hepi tol..thnks ya~
nk ordr agy nih ngee~ =D





- SINUS HERBS -


Terdiri daripada ramuan ekstrak herba, pelbagai jenis ulam-ulaman, gamat & rempah ratus. Digunakan utk wap muka dan sauna.

Sinus Herbs Sgt Berkesan Utk :-

1. Merawat masalah resdung/sinus(sakit kepala,hidung berair,bersin,gatal2 hidung).
2. Menghaluskan serta menegangkan kulit muka.
3. Mencerahkan kulit jika rajin mengamalkannya.
4. Boleh juga digunakan utk sauna bagi membuang lemak,menghaluskan kulit serta mencerahkan kulit.
5. Melancarkan pernafasan serta
menghilangkan nafas berbau jika penggunaan berterusan dan kerap.


CARA PENGGUNAAN SINUS HERBS

Rebus air dalam periuk kecil, tuangkan 1/3 sinus herbs ke dala
m periuk tadi, biar hingga mendidih dan wapkan muka.



Tutup kepala dengan tuala supaya wap tertumpu pada muka. Wapkan muka sehingga air menjadi sejuk dan air rebusan yg digunakan utk wap muka tadi boleh disimpan utk kegunaan keesokannya atau diulang rebus sehingga hilang bau. Boleh diulang panaskan setiap hari sehingga hilang bau herba.

Harga:

1 Paket Sinus Herb = RM5 + RM6 (pos laju) = RM11

OFFER!! OFFER!!
3 Paket Sinus Herb = RM20 sahaja!!
(Termasuk pos laju SM, SS + RM5)


TESTIMONIAL

ima shariza said...
asalamualikum....
nie nak bg testimonial untuk sinus herbs nie...
ima dah try sinus herbs nie n bila kita wab kan muka tu kan rasa segar jer walaupun berpeluh2 waktu buat tu...
ehhehe boleh kecilkan muka gak tu...
mula2 buat ima buat kat dalam periuk kecik jer biarkan smpi dia mendidih waktu tu buat sorang2 blhlah guna periuk..
besoknya pulak ima bua lagi n then family ima sume trun sebab bau sinus herbs nie agak kuatla jugak...
so akhirnya satu family ima buat sinus herbs nie dan semua kata lepas buat rasa segar jer cam baru habis wat sauna...keseluruhanya best lah....tapi kalau nak lebihberkesan gunalah iracle mask skali baru best.....
Blogger nur said...

salam semua...
cek pon dh guna herbs nie..setakat nie alhamdulillah mslh resdung mmg kurang ckit..bila buat wap nie kn rasa fresh sgt2...nk muka rasa bersih.

lps tu..cek kerap bersin...n cm kluar bnda2 alah resdung nie la...
gatal2 muka mmg dh hilang..
kira sesuai sgt la klu yg da mslh resdung nie...klu lama2 dok amalkan insyallah bole selesai dilema resdung nie...

Anonymous
said...
Sinus herbs ni..mase mula wap kat muka asyik bersin jer..batuk2 time wap tu...tapi go on je..bila dah hbis wap..rase lega..mula2 sakit kepala...lepas tu bwk rehat jap...mak ckp bila dah buat wap..muka hani nmpak mcm baby face..merah2 gitew..ahaks...aroma herba tu pun mcm sedap jer..rase nak minum..ehehehhe..but its worth it...
Anonymous Anonymous said...
sy eifa..nk komen cikit..
sinus herbs ni mmg bagus..untuk sy n smua yg sedang atau belum guna..sbelum nie sy slalu sakit kepala..bla start gna sinus herbs nie..kepala rasa ringan ja..rasa fresh la dr sbelumnya..kalo x knal kaknur dlm nie mgkin sakit kpala nie x hilang² lg..
tq kaknur...tq3..
Blogger cheno said...
salam....

bg sy, sbb sy xde masalah resdung, so sy gne ni ngan mask tu..muka lg tegang n smooth sgt2..bau herba tu pn best..leh menyenangkan fikiran n kurangkn sakit kepala especially kalo ade stres time tu..hehee..biase laa student mesti xleh lari dari stress..lps wapkn muka gne herb ni rase kurang skit..huhuhuu..sgt bes...

slamat mencuba..jgn ragu-ragu lg utk mencuba..

p/s: bkn smata-mata nk promot tp kisah benar untuk dikongsi bersama dan mendapat faedah bersama..
Blogger pjut said...
salam.
actually bru jerk cbe 2 3 kali gitu.
first mmgla berpeluh gila guna.
tp lpas tue da nmpk fresh.
bersin pun mkin kurg skit2 da.
slalunya tiap pgi bersin.
so,mmg puas ati la.
kalo ari2 wat wap mst
lg gempk kesn dia.
trima kasih kak nur :)
tinie said...
malam td 2nd time gunakan sinus herbs ni..panaskn blk air yg guna ari tu, kali ni buat betul2 skit.. lama skit.. fuh masa bernafas tuh rasa btul kat dlm idung ni... nyut2..xsabar nk wat lg.. pasni nak try sinus treatment set la plak

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy