Anda ada SEBARANG PERSOALAN??

Anda ada SEBARANG PERSOALAN??
SILA KLIK GAMBAR DI ATAS ;)

Produk Rawatan dan Penjagaan Payudara

Produk Penjagaan Intimasi

Produk Rawatan Rambut

Wednesday, October 14, 2009

Cocoa Collagen POWER PLUSS (CCPP) - Rahsia Tubuh Cantik, TEGANG, Gebu &...




KEMBALIKAN KEREMAJAAN ANDA

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan luaran dan dalaman wanita.

Koko Pra campuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus (CCPP) mengandungi:

>>Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

>>Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

>>Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

>>Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

>>Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

>>Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat
  • Membantu mengimbangi hormon
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Memberikan tenaga
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Mengimbangi berat badan
  • Meningkatkan daya penghadaman
  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


Untuk kesan terbaik, adalah SANGAT BAGUS buat detox terlebih dahulu untuk membuang toksin dari badan. Setelah buat detox khasiat CCPP akan lebih mudah diserap oleh tubuh dan kita akan lebih mudah mendapat kesan positifnya.. ;-)

MAKLUMBALAS YG DIDAPATI DARI PENGGUNA :

SEMINGGU PERTAMA~ Tumit pecah kembali licin,terasa denyutan dipayudara, bertenaga dan cergas (tak lapar), jerawat mengecut,

MINGGU KEDUA~ Payudara lebih bulat dan tegang, wajah kemerahan dan berseri, susuk tubuh lebih kemas dan tidak menggelebar (bumper pun dah up ckit..),

SEBULAN~ Bahagian intim lebih ketat dan rapat, badan mula ringan, bibir tidak pecah, rambut kurang gugur dan wajah kelihatan lembap semulajadi (awet muda gituu...)


**Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini. Maklumbalas adalah berbeza mengikut penerimaan sistem tubuh masing-masing.

Sijil Halal produk Crystal Liz Resources

My Review :

OK..ni pengalaman saya minum Cocoa Collagen Power Plus (CCPP) eh..Rasa dia mmg sedap! (bg saya la..hehe) Rasa kopi yg lembut + rasa coklat sket...lebih kurang camtu la.. Bila dah minum tu macam nak minum selalu..memang best la rasa dia..

Apa kesan positif yg saya dapat? Bila minum CCPP ni, memang rasa badan lebih bertenaga, segar n x mengantuk.. Kalau badan rasa letih2 tu elok sangat la minum CCPP ni.

Lagi yang saya perasan, memang badan lebih bertenaga dari biasa..maklumla slalu tdo lewat n tdo pun x menentu..Faham2 je la kalau dah letih, nak 'berurusan' pun malas kan...tapi bila amalkan CCPP ni, anytime pun kesah. betulll..x tipu punya...opppsss! cerita 18 thn ke atas sahaja! Bukan pe...utk kongsi kepada rakan2 yg mungkin ada masalah letih spt saya..Produk bagus elok la diwar-warkan ... ye tak..?

Lagi..tumit kaki mmg jd lebih lembut (kurang kasar n xde pecah) Takde la lembut macam tangan..tipu la pulak kan..tapi memang bole nampak perbezaannya la..

Sakit lutut n lenguh2 kaki pun makin kurang...

Semua kesan yang kat atas tu saya dapat rasa selepas amalkan CCPP selama 2 minggu - 1bulan..Kalau part tegang2 tu...lambat la sket..tgk body masing2 la...

Demikian saja dari saya... :) Anda bagaimana? Kalau dah pernah cuba jom la bg testimoni kat saya..leh dapat lagi BEST PRICE utk order apa2 produk. Tapi untuk 1 produk je la ye...1 testimonial, BEST PRICE untuk 1 produk..n begitula seterusnya...



Harga Pasaran : RM59.90
+ RM8 (pos laju Semenanjung) RM12 (pos laju Sabah/Sarawak) atau
+ RM3 sahaja
untuk pos parcel/bungkusan
1 set CCPP (3 Kotak) - 30 sachet - utk sebulan

Harga PROMOSI :

1 set CCPP
RM49.90 sahaja
(harga tak termasuk pos)


Trial Pack:


1 Kotak = 10 sachet - utk 10 hari
RM18.90 sahaja
(harga tak termasuk pos)


Nak beli asing-asing?
1 sachet = RM2 (tak termasuk pos)



TESTIMONIAL

Testimonial TERBARU..PANAS! PANASSS!!

norillariz_80 says: May 26
mmm...dlm bnyk2 produk sy guna...ni la yg palin nngetoppp...sy ni ibu brnk dua..dh tentu ada part yg jatuh, xseimbang,..tp lps minum mmg puas hati..aa..suami senyummm je dkt umh..kalu sblm ni..cm xda selera ja dia..sekalli cuba..nk 2,3x..hihihi..lps 2 stop jap cz saja jer nk try produk lain..tp cm x de kesan jer.. skrg ctinue blk ccpp..tngk adakah hubby kembali senyum..suprise...

Fri, April 23, 2010 9:28:31 AM
From : Sxxxx@xxxxx.com
To : aimadaisy@yahoo.com

"Assalamualaikum….

Hai aima….saya sxxx..yang beli CCPP ari tue…nak bg feedback kat u…

Firstly..nk ucapkan tima kasih byk2 utk produk yg best n hege pun berpatutan..i dah minum 10 hari..7 ari pertama..i minum 2 kali sehari..ikut saranan u…kesan yg i dapat rasa@alami....

1. Tumit kaki i bertambah baik..dah x pecah2..hampir licin!!! (seblom nie tumit kaki pecah2..kenkadang sendri tgk pun geli..dah mcm2 krim cuba..tp x jalan gak)

2. Badan dah x letih lagik…i nie bekerja..balik pun lmbat dlm kul 7@8mlm br balik..kalo balik tuh bukan bole terus bersenang lenang..i kna siapkn diner utk family..pastu layan anak2 wat homework…bla..bla..kul 12 mlm br masuk tido..kul 5.30pg dah nk kene bangun…tp lpas minum CCPP nie..i bangun pg pun dah x der rasa letih dan lesu..

3. Satu yg i perasan bila i start mnum CCPP nie…i punya alat sulit..rasa mcm berdenyut2…payudara pun sama…pastu i pasan m**tot i rasa kental semacam jek..( my hubby suka sgt r**a2 my m**tot..event i tgh memasak @ mengemas..so lepas balik dr outstation hari tu..dia wat ler rutin yg biasa dia wat..tu dia tnya…apsal montok kental sgt…hehehehehe)

4. Yg nie sensitive sket..tp i nk bg info juga la..time nak “make love” tu..mmg rasa lain macam sket….x mcm biasa…agak luar biasa..( smpi i kene sambung cuti…hubby mmg biasa outstation…tp kali nie lain plak..siap mntak i jgn pi keje..nk bangun dr katil pun payah…asik kene tarik jek…hehehehe)

5. Tak tau la org lain..tp utk diri i…sejak minum CCPP nie…i punya feeling utk make love tuh sentiasa mmbara…seksa rasa ms hubby i x der..(seblom nie pun ada rasa tu..Cuma x mcm pas mnum CCPP nie..ari2 mau..payah tolllll…hehehehe) "


"Dialog hubby n me :

Hubby : ayang ada makan pe2 ker?

Me : makan apa plak…kenapa?

Hubby : abang rasa breast ayang makin montok la….geram plak abang tengok

Me : mana ada mkn pe2….(hehehehehe..x koser nk mkn mende mengarut utk tegangkn breast…takut jd lain plak)

Hubby : tang “tu” pun makin best jek….

Me : i senyum jek masa hubby ckp mcm tuh…smpi nie dia x tau i minum CCPP tuh….dan i tau..kalo my hubby bg respon..that means product tuh mmg berkesan

Pnah gak try product lain…tp dia x der komen pe2..(hanya 2 product jek yg dia bg komen best…..produk X n CCPP nie…tp CCPP nie mmg best..tumit kaki i semakin hari semakin licin!!!) "


Testimoni 1:
“Ini testimoni untuk penggunaan seminggu kolagen kau tu.
-breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.”

Testimoni 2:
“akak….nak update lagi nih…
JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat…
BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih…
TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe…
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….
YANG PALING BEST….!!!
MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asek teka 20 jer…)hihi..
padahal umur dah 24…wakakakaaa….
nanti update lagi ya….”

Testimoni 3 :

Nadia says :
” Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.
tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh…

Testimoni 4 :
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brest jd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak…pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm….

Testimoni 5:
sesiapa yang penah minum minuman kesihatan, insyaAllah pasti tau mcm mana rasanya.. mmg best sangat.. 1 lagi, minum sebagai sarapan, perut rasa kenyang.. tak le sepanjang hari kan, kiranya kita takde le nak pikir2 nak makan je

Originally posted by sahira at 28-11-2008 12:12 AM
nak join gak..
br try nk masuk 2bln..
saya pun dah try….. dah 1.5box…amik pagi2 masa bekpes…mmg seddaaappp…..
tujuan amik tuh sbb sejak 2 menjak nih cepat penat…ptg2 nantuk sangat…. x leh nk fokus kt keje…. (sbb bgn pagi sgt ) sejak amik ni, Alhamdulillah… segar bugar…..

Amirdaa wrote :
suka sgt pasal rase kenyang.. pastuh bertenaga
tang montok2 tuh xnampak sgt lagi..
tp mmg berdenyut2 la kat breast..
nanti update lagi kalu ader perubahan

From: normala mala
Date: Friday, November 6, 2009, 3:08 AM
-saya telah menggunakan ccpp ini hampir sebulan dan amat berpuas hati dengan hasilnya terutama sakit sendi dan lutut saya dah beransur hilang....kalau dulu bila naik tangga saya terasa amat sakit tapi selepas minum ccpp hampir sebulan ,sakit sewaktu naik tangga hilang. Begitu juga pecah2 ditumit kaki dah beransur hilang dan yang paling best sekali saya rasa kulit saya bertambah gebu, putih..... ini lah perubahan yg paling saya suka.... ermmm terima kasih ccpp...saya akan terus meminum ccpp ini.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antara Yang TERBAIK di DAISY2U...

PERHATIAN!

Salam sejahtera teman-teman n para pengunjung daisy2u ;-)

Jutaan TERIMA KASIH atas sokongan anda selama ini.

Jom Join saya di FACEBOOK n ada FREE GIFT untuk anda.
Jika anda 'suka' saya = 'Like' page 'edaisy2u' saya akan bg DETOX FOOT PATCH FREE yang CONFIRM ORIGINAL untuk anda, sebagai tanda terima kasih atas sokongan anda ;-)

KLIK DI SINI UNTUK DAPAT HADIAH PERCUMA

Untuk makluman anda SUPER SPECIAL OFFER DILANJUT LAGI!! Email saya untuk harga SUPER DUPER SPECIAL YE!! xtau sampai bila ;p
Mungkin sampai esok @ lusa je..so...kalau dah berkenan tu, meh la order cepat ye...jgn kempunan lak nnt bila offer dah abis... ;)

Berita gembira!! Untuk makluman anda. Detox Patch kami telah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang mengakui bahawa Foot Patch kami MEMANG SELAMAT untuk digunakan. No. Rujukan akan kami maklumkan kemudian.. Jadi usah ragu2..Dapatkan detox foot patch kami dan gunakannya TANPA WAS-WAS!! ;)

BORONG FOOT PATCH!
DIJAMIN 110% ORI!!
Harga SERENDAH DARI 29sen - 40sen sahaja. PERCUMA POS LAJU UTK SEMENANJUNG. (Self pickup juga harga sama :P ) Harga bergantung pada jenis foot patch yang anda minta, kuantiti dan lokasi penghantaran.

Antara jenis foot patch yang ada ialah:
- Detox Foot Patch Jun Gong
- Detox Foot Patch Korean Biasa (OEM ORIGINAL)
- Premium Gold Slimming Foot Patch

Untuk maklumat lanjut berkaitan foot patch, SILA KLIK SINI

Jadi bertindak sekarang!
Sila hubungi saya (email, YM, SMS) untuk dapatkan HARGA SUPER DUPPER SPECIAL yang memang BESTT!! (utk produk terpilih) SERIUS BUYER ONLY!

Untuk anda di sekitar Johor Bahru, boleh datang rumah ye untuk dapatkan pelbagai jenis foot patch (koyok kaki) dan semua produk daisy2u ni terus daripada saya..Lokasi saya di Kempas.

k itu saja...
SELAMAT MEJAMU MATA N SELAMAT BERSHOPING ;-)
ta daaa...

TQVM n caaaayanggg kalian semua!!

Wassalam.

REBAT TUNAI RM3-RM5 Untuk Anda!! JOM SHOPPING di DAISY2U!!

Teman-teman semua..JOM SHARE TESTIMONI!!
Rebat tunai (potongan harga) RM3-RM5 untuk anda!

Caranya:
- Beli sebarang produk Daisy2u.
- EMAIL kan testimoni produk tersebut ke 'edaisy2u@yahoo.com'
- Tajuk email = 'Testimoni'
- dlm email sertakan sekali nama penuh dan no fon ye (utk rujukan) di smping testimoni produk yg telah dibeli dan digunakan.
- Setiap 1 produk, 1 testimoni sahaja..
- Setiap 1 testi, layak mendapat rebat tunai min RM3 utk 1 belian yg seterusnya (belian sebarang produk)
- Lagi byk testi, lagi banyak diskaun untuk anda!!

Senang kan??
JOM beli n bg testi!! ;-)
Dapat harga offer, beli tanpa was-was, xyah susah2 g kedai, carik tempat parking lg, jammed lg..
Beli je online di DAISY2U secara telus n tulus ;)
Tunggu je brg sampai depan pintu rumah/pejabat..
dh tu ni bg testi je dpt lg diskaun utk belian seterusnya. Memang SANGAT JIMAT!!

Jom BELI dan KONGSI TESTIMONI anda sekarang..

Untuk anda yang memberi sokongan..JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda..Caaayangg kalian sumer!!


Hubungi saya SEGERA! Mungkin ada BEST PRICE untuk anda!

JOM Lihat apa yang BEST di Daisy2u:

2Be Gorgeous ABC Acai Berry Aimey Virgin Gel ALoevera Forever Living Murah Anti-Stretch Mark Line and Wrinkle Aromatic Intimate Wash Aromatic Shower Cream SRASEE Aromatic Walnut Body Scrub Aura White VS FER'White Aurawhite Bubbly Awet Muda Azanis Babies Blink 2015 Murah Bamboo Charcoal Slimming Suit BB Cream BB Pinkish Royal Gel Bedak Sejuk TANAKA Belian Borong Bengkung Lepas Bersalin Bengkung Moden BIOPHYTO CHEART TOTAL CARE BRamping Coffee Cara Membuat Pesanan Carlifornia Slimming Pants Celak Cantik Chantique Collagen Cocoa Collagen De Lova Deodorant Pinkish detox foot patch Diamond Foundation Dropship duk Kosmetik EB Slimming FP Emilay EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FER'WHITE FERWHITE Figure Up Figure-Up Slimming Foot Patch GC Tea GC Tea RM100 Gluta 20000mg Super Whitening Glutacaps Glutacaps Murah GLUTATHIONE Amazing Lotion Golden Collagen Gel Halia Pala Mint Harum Malam Hubungi Saya Ibu Kolagen 100% Asli Ibu Putih Inayah Beauty Booster Jamu Erat Kasih Jamu Kencur Gold Jamu Ratu Dara Jelita Pro 5 IN 1 Jus caliph K-Colly Sweet 17 Korean Collagen Kawaii Collagen Kopi Babies Blink Krim Kunyit Krim langsing Krim Susu Beras Krim Susu Beras AAA Krim Susu Beras-Krim Malam Krim Susu Beras-Krim Siang KS-M Paris - Jun Gong Lafia Lafia Care Gold Lipstick Collagen Losyen Halia Pala Serbaguna Losyen Syifa MAB Mandian Aura 7 Purnama Mask vietnam Metal Fortis Minyak Urut Miracle Beauty Collagen Spray and Soap Miracle Extra Moist Miracle hand wax miracle mask MN Eye Liner Molly BB Doll Foundation murah MYRACLES BEAUTY Natural Beauty No. Akaun offer OFFER Beli Satu Dapat Harga Borong Offer BEST Detox n Slimming Foot Patch Offer Terkini Pemanis Stevia Pen Pemutih Gigi Pencuci Muka 99 FACE Penghantaran Penjagaan Payudara Perfume Pemikat Mystique Swiss Perfume Wanita perla potion Persoalan Petua kurus Produk Awet Muda Produk Collagen Produk Detox Produk DHerbs Produk FCU Miracle Produk Fereena Produk Intimasi Wanita Produk Kecantikan Produk Kesihatan Produk Kesihatan Wanita produk kol Produk Kosmetik Produk Payudara produk pen Produk Pencerahan Produk Perlangsingan Produk Perlansingan Badan Produk Pinkish Beauty Cosmetic Produk Rawatan Wajah Produk Srasee Produk Susu Beras promosi Pure Marine Collagen Rawatan Muka Rawatan Rambut Rawatan Resdung RCC Red Bella Shower Gel RED POMEGRANATE Whitening Lotion Reliance Mascara Royal Slim Lishou Magic Royal Sweetener Stevia RSS Rx Young RxLite Sabun Alpha Arbutin Sabun Arbutin Sabun GLUTATHIONE Collagen Sabun GLUTATHIONE Kojic ORI Sabun GLUTATHIONE Kojic Termurah RM5 Sabun Herba Payudara Sabun Herba USA Sabun Susu Beras Sabun Susu Beras 3 in 1 Sabun Susu Beras Kolagen Sabun Vitamin C Sabun Vitamin E Sampul Duit Raya 2012 Satin skin satin Skinz Murah Sauna Belt Sauna Pants Secret Bust Up Secret Skin White Kawaii Collagen Shiseido Balck Mask Sinus Herbs Slimming Slimming and Firming Gel Soap Slimming Foot Patch Slimming Pants Slimming Suit SSW Kawai Collagen Stevia Super Lebat Cream Surut Ayu Susu Kambing Kurma Madu Platinum Murah Tati Skin Care Testimoni Slimming Patch Thanyaporn Thanyaporn Slimming Be-Fit Tips kurus Tongkat Ajimat Madura Tracking No. Tungku Moden aka Bantal Panas Tunjuk Langit Velform Sauna Belt Vitamin C Vitamin C 1000mg Vitamin C 500mg Vitamin C Pahang Pharmacy Waist Trimmer Whitening Zofea Beauty Secret
 

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!

FOOT PATCH (Detox N Slimming) - RM1 JE!! Murah, Mudah dan Berkesan!
TERBUKTI MURAH, SELAMAT dan BERKESAN!!

Daisy2u Copyright © 2011 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Daisy2u's Notez Flower Image by Daisy